de patru luni am arsuri vaginale si dureri de burta

09-03-2009
flory02
Nu este medic/terapeut
flory02
am de 4 luni dureri de burta arsuri si arsuri vaginale. Am incercat mi s-a recomandat zanocin BIPsi ciprinol degeaba am facut o cultura dincol si mi-a iesit o candida am luat diflucan si gynofort degeaba. eu tot am senzatia de arsura mai tot timpul.Imi trece doar la baie fierbinte si spalaturi vaginale cu galbenele.cu ce sa ma dau ce sa mai fac?la gineco mi-au spus ca sunt curata am facut urocultura si mi-a iesit negativ.Va rog astept raspuns.
5 comentarii
0
10-03-2009, ora 08:39
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Inseamna ca nu s-a tratat candida, mergi la un medic pt alt tratament
0
14-11-2009, ora 09:06
hrv
Nu este medic/terapeut
hrv
Buna.am si eu o problema, de cateva zile am ca un fel de iritatie la intrare in vagin.Simt arsuri dar si mancarimi, zona este rosie iar secretiile vaginale sunt abundente si parca sunt ca un fel de spuma.Inca nu am fost la ginecolog dar as vrea sa stiu o parere:ce credeti ca ar putea fi?
1
19-11-2009, ora 20:23
diava
Nu este medic/terapeut
diava
Buna! Am si eu o problema am trei zile de cand simt o usturime la intrare in vagin si incepe sa para ca o arsura, de astazi a inceput sa simt si mancarime si secretia este urat mirositoare si e branzita. Stie cineva un remediu naturist?
1
13-05-2018, ora 02:53
Nergis
Nu este medic/terapeut
Nergis
De aproape 2 ani am o usturime vaginala constanta, asociate cu dureri abdominale si ovare, am fost la ginecolog si de fiecare dată mi se spune același lucru ca nu am nimik k sunt curata, Am si probleme cu rinichi am fost la urolog, Am urmat tratamentul am fost la control si usturimea continua, am facut examen de urina, urocultura, lamă, papul, si nu iese nimik decât mici infecții urinare pentru care am luat tratament de mi-au iesit pe ochi, creme ovule antibiotice si nimik.Ar putea sa ma îndrume cineva unde sa merg si ce analize sa fac ?
0
31-10-2018, ora 22:39
marina79
Nu este medic/terapeut
marina79
Buna Nergis, aceeasi problema o am si eu de 1 an si ceva.Tratamente peste tratamente, ginecologic imi zic ca sunt curata, am schimbat 5 pana acum, urocultura negativa, insa eu tot timpul am dureri de ovare, burta si jena vulvara.Daca aflati ceva, spuneti-mi si mie ca deja nu mai stiu unde sa ma duc.Sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Usturimi vaginale - cauze și tratament
  • Durere de burtă
  •