arsuri pe gat

25-11-2008
martina
Nu este medic/terapeut
martina
De ceva vreme am niste arsuri pe gat si uneori un gust amar.Care ar putea fi cauza?De fiecare data am luat ranitidina si uneori in trece alteori ma tine mai mult.Ce alte calmante as putea lua pana revin in tara pentru analize?multumesc...
21 comentarii
0
23-12-2008, ora 18:32
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Probabil suferiti de gastrita hiperacida insotita de reflux gastro-esofagian. pt aceste arsuri ati putea lua de la Rennie, pana la Dicarbocalm si Gaviscon.
Insa, va recomand o endoscopie digestiva superioara pentru un diagnostic exact, urmata de un regim alimentar si de un tratament complex cu un Inhibitor de pompa de protoni (omeprazol (Omex, Omeran), esomeprazol (Nexium), pantoprazol (Controloc) etc., sucralfat (Venter), si chiar domperidon (Motilium).
Ranitidina este si ea foarte buna pt ca reduce cantitatea de acid clorhidric prin inhibarea actiunii histaminei asupra receptorilor H2 din mucoasa gastrica.

Cu multa placere,

Nick (sper sa nu va fi raspuns prea tarziu; acum am vazut subiectul)

Numai Bine, Multa sanatate si Sarbatori Fericite!
0
28-12-2008, ora 12:33
martina
Nu este medic/terapeut
martina
Multumesc pentru raspuns.Am fost la doctor si mi-a dat Esopral(esomeprazol) pentru 3 luni dupa care sa merg sa fac o endoscopie digestiva.Ceva de reflux mi-a zis ca am...
0
28-12-2008, ora 15:18
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu multa placere.exact ce v-am spus in leg. cu refluxul!
Esomeprazolul este izomerul S al omeprazolului, un inhibitor de pompa de protoni.
Luati tratamentul corect, la aceeasi ora in fiecare zi si ar fi bine daca ati tine si un regim alimentar!

Numai Bine!
0
14-01-2009, ora 18:42
martina
Nu este medic/terapeut
martina
Imi puteti recomanda o clinica unde pot face o endoscopie?Stau pe langa Bucuresti.Stiu ca este cam incomoda endoscopia si de aceea as vrea sa o fac la o clinica unde sa-mi faca si o anestezie.Multumesc
0
14-01-2009, ora 21:07
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Prof.Dr.Dan Olteanu - Profesor Hepato-Gastroenterolog (unul dintre cei 3 mari gastroenterologi romani).

Centrul Medical MEDICLASS (Centrul Medical Cotroceni)

Adresa: Str. Sf. Elefterie nr. 47-49, sector 5, Bucuresti
Tel: 021-412 01 28 / 021-412 01 29 / 021-410 27 27
Fax: 021-412 01 27
E-mail: office@mediclass.ro

Recoltare:
08:00 - 14:00 luni-vineri
08:00 - 12:00 sambata

Consultatii si investigatii medicale:
08:00 - 20:00 luni-vineri
08:00 - 13:00 sambata


In speranta ca te-am putut ajuta,

Nick!
0
15-01-2009, ora 10:51
martina
Nu este medic/terapeut
martina
Va multumesc pentru toate raspunsurile pe care mi le-ati dat si mi-ati fost de ajutor.Este exact ceea ce cautam:un raspuns de la cineva care cunoaste tema respectiva.
Multa sanatate si numai bine.
0
05-12-2009, ora 18:38
cristina madalina
Nu este medic/terapeut
cristina madalina
am o bunica, care are arsuri foarte mari pe gat, a fost la medic si i s-a spus ca arsurile sunt din cauza sistemului nervos, ea are si ulcer gastric. va rog sa ma sfatuiti cum poate trata arsurile. multumesc mult
0
11-07-2011, ora 21:52
delia8989
Nu este medic/terapeut
delia8989
buna seara.de cateva zile am niste arsuri puternice la nivelul pieptuli care se extind pana la gat, fac temperatura, ma inteapa in partea stanga langa san, va rog ajutatima.zicetimi ce sa fac..recomandatimi un medic sau o clinica din botosani..am luat pastile dicarbocalm dar nu au avut niciun efect.va multumesc
0
14-07-2011, ora 06:54
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa!
Stimată dră/dnă Cristina Mădălina, arsurile bunicii dv. pot fi tratate cu ajutorul unei medicaţii care să vizeze în principal restabilirea echilibrului funcţional al stomacului, pentru favorizarea cicatrizării şi regularizării secreţiei gastrice; şi pentru restabilirea echilibrului funcţional al sistemului nervos central şi vegetativ.
O asociere între extractul din muguri de smochin şi extractul din muguri de arin negru, ambele preparate gemoterapice administrate în combinaţie cu un prokinetic sau un antiacid, cu Gaviscon Advance, suspensie, de pildă, conform indicaţiilor din prospectele aferente lor, poate să asigure o tratare eficientă atât a ulcerului gastric, cât şi a arsurilor. Medicaţia, însă, este puţin eficientă în lipsa unui regim alimentar destul de drastic, regim pentru ulcer şi reflux gastro-esofagian.
http://dieta.romedic.ro/diete/Regim_ulcer_gastro-duodenal_0748.html
http://dieta.romedic.ro/diete/Regim_reflux_gastro-esofagian_0752.html
Mergeţi cu bunica dv. la un medic care are competenţă în gemoterapie, dacă preferaţi medicina naturistă, sau mergeţi la un medic gastroenterolog, dacă preferaţi medicina alopată, cea clasică.
Însănătoşire grabnică!
0
14-07-2011, ora 07:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa!
Stimată dră/dnă Delia8989, consultaţi un medic de urgenţă. Simptomele dv. sunt sau pot fi de origine cardio-vasculară, gastroenterologică sau chiar neurologică.
_

CMI DR. CREŢU ELENA IONELA
Telefon: + 40 (231) 518812
Adresa: Str. Marchian 91, Botoşani, 710201

sau

CMI Dr. ENACHE CORNEL
Telefon: + 40 (231) 519442
Adresa: Str. Octav Onicescu 19, Botoşani, 710087

sau

CMI DR. BONTAS RODICA
Telefon: + 40 (231) 518813
Adresa: Str. Cuza Vodă 2, Botoşani, 710058
_

Însănătoşire grabnică!
0
09-11-2011, ora 04:42
Anca Ana Maria
Nu este medic/terapeut
Anca Ana Maria
Buna ziua,

Confruntindu- ma cu o receala puternica, am mincat multa lamiie cu miere cam o saptamina si am facut gargara cu apa cu sare. Ultima oara cind am facut gargara, am simtit o durere si o usturime ingrozitoare. Am mai luat si ibuprofen!
Desi am luat Augmentin 875 doua pastile pe zi timp de intii 7 zile si apoi de 10 zile, de aproape doua luni am urechile infundate si usturime cumplita in git. Nu am fluide, am obstructie nazala dar nimic ce sufla si nu am saliva. Simt ça ma sufoc, ganglionii sint umflati.
De astazi am inceput sa iau Benadril 50 mg, spray nazal cu cortizon si ranitidina 300 mg. Maninc foarte alcalin.
Intrebarea pe care o am la dumneavoastra este: este gitul meu ars? Ce pot face?

Va multumesc si Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Anca
0
12-11-2011, ora 21:59
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Anca Ana Maria, lămâia, fiind un fruct cu ph acid, odată ingerată în cantitate excesivă, irită puternic mucoasa faringiană şi nu numai, iar în condiţiile în care dv. aţi consumat-o din plin şi aţi făcut şi gargarisme cu apă sărată... Este normal să aveţi o usturime cumplită în gât. Aş putea spune că aveţi chiar 'rană' în gât!
NU v-a trecut nici 'răceala', fapt pentru care vă recomand să consultaţi de urgenţă un medic specialist în ORL (oto-rino-laringologie). Până ajungeţi la un astfel de medic, însă, luaţi Voseptol, pastile de supt, sau Isla Cassis, şi sugeţi 2 pastile de 3 ori pe zi, cu 1 h înainte de masă, timp de minim 3 zile, pentru a vă ameliora simptomatologia (nu mâncaţi şi nu beţi nimic după sugerea pastilelor, timp de 1 h, pentru a permite instalarea efectelor antimicrobiene, cicatrizante, emoliente etc.). Citiţi prospectul Voseptolului/Isla Cassisului înainte de administrare!
NU mai consumaţi lămâie.
NU mai faceţi gargarisme cu apă sărată.
Evitaţi consumul de alimente reci, fierbinţi, acre, sărate, puternic condimentate, acide şi foarte dulci.
Evitaţi expunerea la frig (respiraţi pe nas, cât este posibil, când ieşiţi afară, nu pe gură!).
NU mai luaţi antibiotic; luaţi-l doar dacă, cum şi cât v-a fost prescris de personalul medical autorizat.
Consumaţi supă de legume, orez fiert cu carne de pui, cartofi copţi pasaţi etc., în general alimente care au potenţial minim să vă irite şi/sau să vă zgârie pe gât, când le înghiţiţi.
NU ţipaţi, NU tuşiţi (când aveţi senzaţia de tuse, încercaţi să înghiţiţi în sec, ca astfel să evitaţi tusea ce vă poate produce pe moment o intensificare a usturimii din gât), NU cântaţi şi NU şoptiţi când vă aflaţi în conversaţie verbală, prin viu grai, cu cineva (vorbiţi normal, nu foarte încet, dar nici foarte tare, pentru a nu vă irita corzile vocale care, oricum, sunt supuse la un oarecare stres de fond, din cauza simptomatologiei dv..).
NU consumaţi cafea, tutun, alcool şi/sau produse pe bază de cacao (produse de cofetărie!).
_

Însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
13-11-2011, ora 01:02
Anca Ana Maria
Nu este medic/terapeut
Anca Ana Maria
Buna ziua si va multumesc pentru raspuns.
Asta si simt, ca am rana in git. Eu locuiesc in Canada unde sistemul medical este public. Ajungi la medicul specialist numai cu trimitere de la medicul de familie, astepti mult si cind, in sfirsit specialistul te vede, te trimite acasa. Asa de buni sint specialistii aici! Cei buni sint in SUA unde fac bani buni, sistemul e privat! Pe mine m- a vazut un ORL-ist si mi-a spus ca el nu vede nimic, m- a trimis la audiograma(desi ii spusesem ca eu aud bine). Mai am un alt appointment cu un ORL-ist pe 6 Decembrie! Second opinion!
Totul a debutat pe 10 septembrie cind mi-am pierdut vocea pentru trei zile. O saptamina am luat ibuprofen si pseudoefedrina, apoi pe 17 am luat Augmentin timp de 7 zile. Pe 24 septembrie am mers la un medic generalist care mi- a spus ca am otita seroasa, am lichid in urechea stinga, nu mai am nevoie de antibiotic, sa mestec guma. In loc sa mestec guma, eu am luat lamiie in cantitati industriale si am facut gargara cu apa cu sare... Rapid dupa acest tratament mi s- a infundat si urechea cealalta. Pe 1 octombrie mi s- a prescris Biaxin, antibiotic Canadian care mi- a dat efecte adverse oribile si un alt medic mi l- a oprit dupa 5 zile. Mi se mai prescrisese si ratio- codeina pentru oprirea tusei, tuseam oribil! Peste alte doua saptamini mi s- a mai dat Augmentin 9 zile. Analizele nu arata bacterie ori virus, din git mi- au luat proba, nimic!
Sint deja sapte saptamini de cind am urechile infundate. De cind iau ranitidina, reusesc sa respir, dar sint speriata,
nu am fluide. Iau acum si antihistamine si iau ulei de masline ca sa lubrifiez gitul. Beau ceai de galbenele care are efect cicatrizant.
Stiti cum se spune cu nebunul care arunca piatra si cu zece cuminti care se chinuie sa o scoata. Clar organismul meu protesteaza, nu Mai am de o Luna lichid in urechi, dar ele sint infundate si nu gasesc solutia
0
13-11-2011, ora 01:26
Anca Ana Maria
Nu este medic/terapeut
Anca Ana Maria
pentru a le desfunda. Am retinut cu pastilele pentru supt, am sa merg la un magazin organic sa vad daca au ceva similar. Multumesc. Daca aveti o alta idee, acum ca aveti poza completa, va rog sa mi- o comunicati.
Parintele ma impartaseste sapte Duminici la rind(miine este a patra), citesc Paraclisul Maicii Domnului si sper sa ma fac bine. Cind nu poti respira, te cam gindesti sa chemi preotul(nasul meu de cununie).

Va multumesc ca ajutati semenii nostri, va multumesc ca ma ajutati pe mine.
Dumnezeu sa va binecuvinteze,
Anca Ana Maria
0
13-11-2011, ora 02:04
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
@Dră/dnă Anca Ana Maria,

Oh, locuiţi în Canada (am crezut că locuiţi în România!).
Păi, în acest caz, se schimbă complet tabla de şah :) Nu cred că veţi găsi pastilele de supt, nici măcar ceva similar cu ele, dar merită să încercaţi. Dacă nu găsiţi nimic de genul a ceea ce v-am sugerat, măcar cumpăraţi-vă nişte ceai de nalbă (beţi 3 căni de ceai pe zi, între mese, şi faceţi şi câteva gargarisme cu ceai de nalbă). Nalba este extraordinară pentru tratarea inflamaţiilor şi a iritaţiilor localizate pe faringe şi laringe, în special, dar nu numai. Dacă nici ceai de nalbă nu veţi găsi, mergeţi la o farmacie naturistă şi rugaţi farmacista de serviciu să vă recomande un medicament naturopat OTC de supt, cu proprietăţi medicinale balsamice rezolutive şi emoliente, cel puţin, care să vă reducă inflamaţia din gât şi care să vă înlăture usturimea, măcar.
Cunosc un medic român din Canada, încercaţi să-l contactaţi şi aduceţi-i la cunoştinţă situaţia medicală precară în care vă aflaţi. Vă poate ajuta! (vă las mai jos datele sale de contact).

Lucian-Bogdan Delcea, Ph.D., President - Provita Nutrition Health Inc., Canada
2078 Shaughnessy Street, Port Coquitlam, BC, Canada V3C 3C5
(sau 115-21600 Westminster Hwy, Richmond, BC, Canada V6V 0A2)
Tel. (604) 944-9829
Fax (604) 944-8954
Mobil (604) 375-8555
Email: provitanutrition@shaw.ca ; tratamente@vstore.ca
_

Înfundarea urechilor dv. s-ar putea să vă fie produsă de o acumulare de cerumen (de un dop de ceară format în ambele urechi!). Rugaţi-l pe medicul orl-ist, la care aveţi programare pe 6 Dec., să vă facă o curăţare intraauriculară bilaterală.
Răspundeţi-mi vă rog frumos la două întrebări: aţi suferit sau suferiţi de RFL (reflux gastro-esofagian)? şi... suferiţi de vreo boală gastroenterologică pentru care luaţi ranitidină?
_

NU aveţi pentru ce să îmi mulţumiţi.
Mă bucur mult că sunteţi o persoană care-L are în vedere pe Dumnezeu; bine faceţi, de vreme ce medicul tratează, dar doar Dumnezeu vindecă.
Continuaţi să fiţi credincioasă!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
13-11-2011, ora 02:20
Anca Ana Maria
Nu este medic/terapeut
Anca Ana Maria
Multumesc pentru raspuns, stiu ca in Romania este 2 noaptea acum. Multumesc si pentru contactul doctorului roman.
Sa va raspund la intrebari. Da, am reflux, nu am dovada( eu sint avocat), dar am simptomele. Mi se daduse demult ranitidina, dar nu am luat. Acum, chiar inainte de 10 septembrie, eram in dieta si mincam cam putin. Si ibuprofenul, lamiia pe nemincare cred ca au cam creat acid in stomacul meu. Si cum ORL- istul m- a trimis la plimbare si la audiograma, m-am dus la Manastirea greaca dinspre Montreal( eu locuiesc in Ottawa) si m-am rugat la Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Nu puteam respira, imi puneam ulei de masline si pa in nas ca sa umidific si ca sa pot respira. si cind am ajuns la Ottawa, am fost luminata: am reflux! Din cauza asta ma ustura in git( pe linga faptul ca l-am ars), din cauza asta nu pot respira, din cauza asta am urechile infundate. Acelasi medic care imi daduse ranitidina demult, mi- a prescris acum ranitidina 300 mg seara, benadril 50 mg in doua reprize(25 dimineata si 25 la prinz) si spray cu cortizon. Sint in a cincea zi de tratament si, Slava Domnului, pot respira! Poate fi o coincidenta, dar eu descriu ce simt. Mi s- a facut endoscopie? Nu! Mi s- au facut radiografii la sinusuri, sint ok.
Deci iau tratamentul dat, chiar iau 100 mg benadril, adica iau si dupa- amiaza si seara.
Nu am cerumen, am fost verificata. In scimb, am slabit 4 kg in mai putin de 2 luni in conditiile in care sint slaba, am avut gheara in inima, usturime in git, probleme respiratorii, adica simptomele de la reflux.

Da, cred cu tarie in Dumnezeu! Doar ca acum trec prin momente grele si am nevoie de multa rugaciune. Dar si de doctori buni.
Dumnezeu sa va binecuvinteze, va multumesc,
Anca Ana Maria
0
15-11-2011, ora 18:01
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
@Dră/dnă Anca Ana Maria,

Păi dacă aveţi reflux gastro-esofagian, fără doar şi poate, o mare parte din simptomatologia dv. curentă, adică mai mult de 80%, se datorează acţiunii nocive a refluxului - acţiune exercitată datorită ph-ului acid al sucului gastric, în principal.
Refluxul gastric, în funcţie de gravitatea sa, poate afecta deosebit de serios esofagul, hipofaringele, laringele, orofaringele, întreaga cavitate bucală, nazofaringele, nasul şi chiar urechile, atenţie!
Ar fi indicat să vă trataţi refluxul măcar cu Gaviscon suspensie, dacă nu şi cu un agent inhibitor de pompă de protoni, cu acordul medicului curant.
Ţineţi şi regim alimentar!
http://dieta.romedic.ro/diete/Regim_reflux_gastro-esofagian_0752/Alimente_recomandate_02085.html
http://dieta.romedic.ro/diete/Regim_reflux_gastro-esofagian_0752/Alimente_nerecomandate_02086.html

Consultaţi un medic gastroenterolog pentru a vi se face o endoscopie digestivă superioară!
Ibuprofenul şi lămâia produc hiperaciditate gastrică şi stimulează producerea a cel puţin un acces de refularea a acidului gastric pe traiectul esofagului. Evitaţi-le!
Încercaţi să-l contactaţi pe dnul dr. Lucian-Bogdan Delcea. Dânsul vă va ajuta sau, dacă îşi va declina competenţa, cu siguranţă, vă va recomanda un medic competent, din Canada, dacă dv. îl veţi ruga.
_

Pentru a înţelege de ce suferiţi, vă rog să accesaţi link-ul de mai jos şi să citiţi cel puţin primul posting care iniţiază topicul:
http://forum.romedic.ro/prod/Psihoterapie_pentru_trup_si_suflet, __din
_perspectiva_medico-spirituala:_suferinta_!_059479.html

Mă voi ruga şi eu pentru dv.
Însănătoşire grabnică!
Numai bine,
Mr. Nick
0
15-11-2011, ora 21:40
Anca Ana Maria
Nu este medic/terapeut
Anca Ana Maria
Buna ziua,

Acum am citit mesajul dumneavoastra, va multumesc nespus de mult pentru grija pe care o aveti fata de semenii dumneavoastra. Sint la Universitate acum, am cursuri, dar am deschis deja linkul pe care mi l-ati recomandat. Ce mult ma bucur sa stiu ca mai exista oameni ca dumneavoastra!
Parintele, nasul meu de cununie a vorbit la Montreal ca sa merg acolo pentru investigatii. Probabil ma va vedea un medic ORL si mi se va face radiografia cu barium, daca nu si endoscopie. Sau ambele, pentru ca am ganglionii umflati.
Piña atunci, iau Aerius in loc de Benadril si ranitidina 300 mg( am incercat nexium doua zile doar si parca tot ranitidina imi merge mai bine). Poate ca o sa incerc iar.
Sper din tot sufletul sa ma fac bine macar de Craciun. Am usturime in git, dar acum respir mai bine. Nu am gasit ceai de nalba, beau ceai de galbenele si citesc Paraclisul Maicii Domnului. Urechile sint tot infundate.
O intrebare am: pot folosi numele dumneavoastra cind vorbesc cu doctorul pe care mi l-ati recomandat?
Va multumesc pentru tot si pentru rugaciunile pentru mine, va doresc multa sanatate, pace, armonie si iubire.
Dumnezeu sa va binecuvinteze,
Anca Ana Maria
0
16-11-2011, ora 01:46
Anca Ana Maria
Nu este medic/terapeut
Anca Ana Maria
Mi-ati bucurat sufletul si inima. Slava lui Dumnezeu! Asa de mult aveam nevoie de ceea ce am citit! As avea indrazneala sa va cer adresa dumneavoastra de e-mail, cu scopul de a va trimite adresa mamei mele. Mama mea este maica rasofora si locuieste intr-o Manastire in apropierea Bucurestiului, un coltisor de rai. Sint convinsa ca amindurora v-ar facea mare placere sa va cunoasteti.
Eu, ca sa revin la situatia mea precara, cam stiu pentru ce platesc! Am fost mindra si m-am tratat de capul meu, a durat mult piña am fost la doctor! Am pus echivalarea diplomei de avocat mai presus de starea sanatatii mele si am considerat ca nu am timp sa merg la doctor, tot timpul l-am acordat Universitatii! Deci ma incadrez la pacatoasa, stresata si cu alimentatia(lamiie cu miere in cantitati industriale) aiurea.
Dar iubirea Domnului e mare, cred ca ma va purta in brate si ca ma voi face bine. Cu Paraclisul Maicii Domnului, cu Canonul bolnavului, cu rugaciunile mamei, ale preotului duhovnic, ale dumneavoastra, prietenii mei, buni crestini, cu dorinta mea sincera de a deveni un om mai bun, am credinta ca imi voi reveni.
Ma bucur enorm ca v-am cunoscut! Asa cum spun mama: inca mai sint oameni buni, d-aia nu ne lasa Dumnezeu!
Va doresc din suflet toate cele bune!
Anca Ana Maria
0
24-11-2011, ora 02:58
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă Anca Ana Maria, ♥
Puteţi să-mi folosiţi numele în momentul vorbirii cu medicul pe care vi l-am recomandat, însă, totuşi, nu ar fi indicat să îl folosiţi. De ce?(dacă-i veţi spune că v-am recomandat eu, fără doar şi poate, dnul dr. Delcea se va vedea pus în postura de a-mi mulţumi, iar eu nu vreau slavă deşartă, pentru că ceea ce fac pe acest forum poartă semnătura iubirii creştine trupeşti şi sufleteşti necondiţionate, nu condiţionate). Nu-mi place să primesc mulţumiri (îmi place ca Dumnezeu să le primească în locul meu, pentru că le merită cu prisosinţă)! Spuneţi-i, aşadar, dnului dr. doar că cineva din România l-a recomandat, atât, este suficient!
Mă bucur nespus de mult că ceea ce aţi citit v-a bucurat sufletul şi inima. M-am gândit că aşa se va întâmpla! Să vă fie de bine ceea ce aţi citit (reaccesaţi topicul cu psihoterapia pentru trup şi suflet şi vedeţi că am postat câteva zeci de pilde foarte folositoare; citiţi-le când puteţi!).
Vă veţi face bine, trebuie doar să aveţi credinţă şi răbdare!
E-mail-ul meu îl puteţi afla accesându-mi profilul de pe acest forum (daţi click pe poza mea şi vedeţi că, la un moment dat, în profil, într-una din secţiuni sunt postate şi datele mele de contact).
Aştept să-mi oferiţi adresa mamei dv. (am vizitat două Sfinte Mănăstiri din apropierea Bucureştiului, Cernica (anul acesta) şi Pasărea (în 2005); poate mama dv. vieţuieşte chiar în una dintre acestea!). Chiar mi-ar face o mare plăcere să o cunosc.
Vă mulţumesc mult pentru cuvintele frumoase, dar mă tem că nu prea le merit. Mă ostenesc să fiu un om bun, dar nu ştiu dacă şi cât reuşesc.
În caz că nu vom mai interacţiona, pe fondul unor motive obiective, vă doresc încă de pe acum să aveţi nişte sărbători de iarnă minunate. Spiritualitatea pură a Crăciunului - a Naşterii Fiului lui Dumnezeu - să vă pătrundă sufletul cu lumină şi iubire sfinte.
Bunul Dumnezeu să vă inunde cu binecuvântările Sale alese, printre care şi sănătate.
Vă iubesc,
Mr. Nick
0
31-12-2012, ora 10:59
Hopo68
Nu este medic/terapeut
Hopo68
Buna ziua. Am o micoza pe limba care mi-a coborat pe gat in jos si o durere de intensitate mica sau mai mult o jena as zice cand inghit. Am facut tratament pentru micoza cu Flucovim si Ketokonazol dar nu mi-a trecut. Am fost si la gastrolog unde am facut o gastroscopie si a zis ca din punct de vedere gastro totul e aproape ok. Mi-a descoperit o hernie hiatala si fac tratament cu Nexium si Motilium.Ce as mai putea face sa scap de aceasta micoza si de disconfortul la inghitire ? Mi-e frica de un cancer, cu toate ca 3 medici ORL mi-au infirmat acest lucru.Ajutati-ma cu un sfat. Dumnezeu sa ne dea sanatate la toti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.