arsuri in zona vezicii urinare pina in penis | Forumul Medical ROmedic

arsuri in zona vezicii urinare pina in penis

20-06-2008
ramstein
Nu este medic/terapeut
ramstein
buna ziua de vreo 10 zile simt o arsura in zona vezicii urinare pina in penis durerea incep sa o simt dimineata daca stau mai mult timp in scaun.mentionez ca sint sofer de meserie.la inceput am avut urinari dese dar acum nu pot spune acrst lucru nu am scurgeri umflaturi, sau rani vizibile nui arsuri la urinare doar o arsura dinspre vezica pina in capatul penisului doctorul de fa milie imi zice infectie urinara dar ecografia imi arata organele sanatoase, un alt doctor mi a zis despre nervi care coboara din coloana verttb.sprezona cu pricina deci nevralgie?
4 comentarii
0
20-06-2008, ora 00:00
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
S-ar putea sa fie o infectie urinara joasa (uretrita, nu se vede la ecografie, in general), pietre in vezica urinara sau in uretra (dar probabil ca s-ar fi vazut la ecografie daca erau), sau o problema cu prostata.
Luati antibioticul care vi s-a dat pentru infectia urinara, dar daca nu trece dupa tratament, mergeti la un urolog.
S-ar mai putea sa fie uretrita gonococica (gonoree), care este o boala de venerologie. Daca este cazul, mergeti la un control de acest fel.

Multa sanatate!
0
21-06-2008, ora 00:00
ramstein
Nu este medic/terapeut
ramstein
va multumesc pentu raspuns dar repet :nu am scurgeri sau urinari urit mirositoare, nu am nimic vizibil pur si simplu am dureri sau ma rog arsuri cind stau mai mult timp pe scaun.noaptea dorm linistit, dimineata ma scol si nu am nici o problema
0
23-06-2008, ora 00:00
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Durerea dupa mai mult timp sezand indica, probabil, o afectiune a prostatei. Se pot incerca bai calde, un scaun mai moale (o bucata de burete), evitarea pozitiei sezand (sau pauze tot la 2-3 ore), Ibuprofen 200 mg la nevoie, Uricol (plicuri cu un antiseptic urinar), Saw Palmetto. Prostatita se pare ca poate da durere iradiata in uretra. Daca ar fi uretrita, ar exista probabil arsuri la urinare, ceea ce dv. nu aveti. Uretrita (nu prostatita) exista si in cadrul unei boli reumatismale, impreuna cu conjunctivita si dureri articulare, dar cred ca nu este cazul.


Daca nu ati facut deja, ar trebui un examen sumar de urina si urocultura. Urocultura negativa, fara microbi, nu exclude prostatita, pentru ca exista si fara microbi.

Daca nu trece cu antibiotice obisnuite ptr. infectii urinare (de ex. Ciprofloxacina), chiar ar fi bine sa vedeti un urolog, pe langa ecografie ei mai pot face si alte examinari daca trebuie, cistoscopie, PSA, pot indica medicamente gen Tamsulosin, pot da antibiotice mai "speciale" (Doxiciclina, Ofloxacina).

Numai bine!
0
23-06-2008, ora 00:00
ramstein
Nu este medic/terapeut
ramstein
va multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ibuprofenul nu este indicat în tratamentul infecÈ›iilor urinare la femei?
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  • InfecÈ›ie urinară cronică sau recidivantă - cauze È™i tratament
  •