arsura

28-03-2012
oanaoana33
Nu este medic/terapeut
oanaoana33
buna am o intrebare mam ars la mana cu ceara fff fierbinte din gresala si cera am luato cu tot cu piele si arsura este destul de mare am pus oximed si nu mi sa facut besica intrebarea mea este mai trebui sa pun si alceva sau ajunge oximed?? s-a facut ca o coaja deasupra. mai pun oximed sau cv unguent sau il las asa???oximed am pus 3 zile. am neoprezol acasa pun unguent sau nu???
1 comentarii
0
29-03-2012, ora 11:41
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Buna,
Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cu multi ani in urma, practic nu mai aveam piele pe un deget, am fost la farmacie si mi-am luat un spray pentru arsuri ( nu imi aduc aminte cum se numea, au trecut 10 ani de atunci) si dupa 3 zile totul era la loc, pielea se refacuse... Spray-ul pulveriza un lichid uleios si nu trebuia sa bandajez degeteul, ci trb sa aiba contact cu aerul.
Dupa cum am spus, 3 zile, atat a durat si degetul meu arata la fel ca inainte..
Mergi la farmacie si cere spray pentru arsuri, e o denumire generala, stiu, insa sigur au ceva similar cu ce am folosit eu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul