aritmii majore de la reflux?

06-08-2010
muresan.alex
Nu este medic/terapeut
muresan.alex
Buna seara,
sunt diagnosticat cu BRGE, am urmat tratamente cu nexium, controloc antibiotic pt pylori.Problema cea mai mare o am la reflux care i mi produce aritmii si dureri in zona stanga a pieptului care ma sperie foarte tare.Am fost la cardiolog si mi a dat nebilet2, 5/zi pt bigemiile in care intram in momentul in care am reflux.durerile in zona inimii si intepaturile cardiologul zice ca nu sunt de la cord.Am mai facut 2 gastroscopii din care la prima reiese usoara hernie hiatala, un micropolip pe esofag 5mm..Dupa o luna de nexium polipul nu mai era acolo concluzia medicului cam vaga cum ca s-ar fii vindecat.Mi-a recoltat si biopsie iar rezultatul a fost cu unele modificari la nivel celular cu recomandare de repetare peste un an.
Daca ma poate ajuta cineva, ce tb sa fac si de ce am aritmiile majore si durerile in piept intepaturi inaintea momentului eructatiei?
Va multumesc mult
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici