aritmie extrasistolica asimptomatica

16-09-2011
soringiangu
Nu este medic/terapeut
soringiangu
Buna ziua.Am 42 de ani si am fost internat pt o operatie de hernie inghinala.In urma analizelor facute, am fost diagnosticat cu aritmie extrasistolica asimptomatica.Doctorul anestezist decide temporizarea interventiei chirurgicale si ma externeaza cu recomandarile:
-Control endrocrinologic(gl.tiroida)
-Evita alcool, cafea, bauturi acidulate, ceai negru, cacao, ciocolata
-Renunta la fumat
-Activitate fizica moderata
Mentionez ca in spitalam facut un examen al glandei tiroide si nu a aparut nimic, dar ma indrumat sa fac si in alta parte un control mai complex. Va rog daca puteti sa-mi spuneti, ce pot sa fac in situatia de fata, adica ce anume analize si tratament trebuie sa fac, in termen de 3 saptamani-o luna cum a spus doctorul, ca sa fie bine si sa pot fi operat.Va multumesc.
2 comentarii
0
18-09-2011, ora 17:12
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nici un tratament.Medicul a spus sa faci din nou un control paralel al tiroidei [ hormoni tiroidieni si ecografie tiroidiana ] la un specialist endocrinolog si sa-ti revizuiesti cateva obiceiuri alimentare zilnice deoarece aceste aritmii extrasistolice apar frecvent cu inaintarea in varsta, pe inima sanatoasa, ca urmare a consumului de cafea, a fumatului, efortului fizic prelungit, stresului psihosocial etc.. Fiind atent putin si inlaturand aceste obiceiuri, acesti stimuli, doctorul spera ca va fi totul bine peste o luna si se va putea interveni chirurgical.Deci atat..o trimitere la endocrinolog.
0
19-09-2011, ora 09:28
soringiangu
Nu este medic/terapeut
soringiangu
Va multumesc mult pt, raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici