are rost sa iau pastila?

03-04-2009
andrar
Nu este medic/terapeut
andrar
stiu ca e o intrebare prosteasca.care poate o sa starneasca rasete.dar n'am ce face.in dimineata asta de vineri am avut parte de pitting alaturi de prietenul meu.nu s'a intamplat nimic mai mult pt ca nu aveam nici unul un prezervativ.dar la un moment dat el avea lichid pe penis si a atins cu mana, iar dupa lmi l'a introdus mie.acum stau si ma gandesc ce sa fac.daca are rost sa iau pastila de a 2 zi sau nu.mie luna trecuta mi'a venit pe data de 3.si imi vine in fiecare luna pe aceiasi data, dar acum nu da semne nici ca ar veni.sa ma doara sanii sau ceva de genu...are rost sa iau pastila sau ma imi fac griji pe degeaba?.
2 comentarii
0
04-04-2009, ora 01:39
catana.
Nu este medic/terapeut
catana.
iti faci griji degeaba...lichidul acela..incolor ce a iesit de la partenerut dau de sec...ce seva normal cand e activ penisul si cand este introdus in organul tau sexulan din penisul prietenului tau iese lichidul acela.. nuti fa probleme...daca lichidul e incolor.
0
04-04-2009, ora 09:05
andrar
Nu este medic/terapeut
andrar
era incolor.inca nu ejaculase.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul