apasare continua si constanta in dreptul inimii...

31-10-2007
alexandra_veveritza
Nu este medic/terapeut
alexandra_veveritza
Vreau sa stiu daca am motive de ingrijorare...Simt in piept, in dreptul inimii o durere continua, ca o greutate, ca o piatra care apasa.Nu este durere propriu zisa, doar simt o greutate si o apasare care dureaza de luni de zile, mai precis de vreun an de zile.Imi da o stare de discomfort, ma oboseste si respir greu.Ma intreb daca se poate trage de la o suparare mai veche care am avut-o sau este pur si simplu de la oboseala cauzata de munca si poluarea din Bucuresti.
5 comentarii
0
31-10-2007, ora 00:00
ileana_cons
Nu este medic/terapeut
ileana_cons
Buna ziua,
E foarte probabil ca aceste stari sa fie provocate de ratiuni psihologice.
Totusi, inainte de orice, trebuie excluse cauze mai "serioase". Aveti nevoie de un consult medical (medicina interna sau cardiologie de ex) si un examen EKG. Daca acestea sint normale, o posibilitate dupa aceea ar fi sa gasiti un psihoterapeut. Daca financiar aceasta este o problema, sau simtiti ca este mai urgent sa obtineti rezultate mai repede decit psihoterapia, adresati-va unui medic psihiatru.

Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
0
25-01-2008, ora 00:00
ralucca
Nu este medic/terapeut
ralucca
doamana doctor am ost diagnosticata cu chist arachnoid nu am gasit nici o explicatie care sa ma lamureasca am simptome de tulburari de vedere amorteala de picior si dureri de cap vreau sa stiu daca se poate opera doctorul meu zice ca nu ma va afecta acest chist si bca pot duce o viata normala dar in schimb medicul de amilie zice ca trebuie operat nu mai stiu ce sa fac va rod datimi o explictie mai pot trai cu acest chist?
0
25-01-2008, ora 00:00
ileana_cons
Nu este medic/terapeut
ileana_cons
Buna ziua,
Neurochirurugul hotaraste asta, nu medicul de familie. Mergeti cu filmele (aveti probbail un RMN, sau CT) la neurochirugie si SPUNETI ca aveti simptomele astea (tulburari de vedere, dureri de cap). Daca ele sint explicate prin pozitia chistului, atunci cel mai probabil o sa vi-l opereze. Dar, din nou, asta hotaraste neurochirugul.
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
0
25-01-2008, ora 00:00
ralucca
Nu este medic/terapeut
ralucca
va multumesc pt raspuns doamna doctor in curand o sa fac o rezonanta magnetica insa vas ruga daca aveti amabilitaea sa ma inormati despre acest chist arachnoid si sa imi spuneti ce efecte va avea asupra mea este posibil sa se transforme in cancer? voi muri am 22 de ani ma sperie gandul ca voi muri doctorul neurolog zice ca este un semn din nastere dar eu nu mai stiu ce sa cred. va multumesc
0
26-01-2008, ora 00:00
ileana_cons
Nu este medic/terapeut
ileana_cons
Un chist este o formatiune care are niste pereti in interirorul carora se gaseste lichid; este intr-adevar o malformatie pe care o aveti probabil din nastere si NICIODATA un chist nu se transforma in cancer. Nici in creier, nici in alta parte. Nimeni nu stie cind si de ce o sa moara, dar stati linistita, din cauza chistului asta garantat nu o sa muriti ;-).

Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  •