aparitia dintilor la bebe la 4luni

28-03-2010
VERONIKAOLARU
Nu este medic/terapeut
VERONIKAOLARU
am un bebe de 4luni, ii curg balele toata ziua din gurita, toata ziua cu manutele in gurita si orice baga in gura si are gingiile albe.cateodata are si dureri de gingii.e posibil sa iasa un dinte la 4 luni, si ce sa fac in acest caz?
1 comentarii
0
28-03-2010, ora 13:22
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Salivatia excesiva este des reactia cauzata de mercurul din vaccinuri la copii. Aproape toate vaccinele contin thiomersal, o combinatie toxica cu mercur si metil. Chiar daca auziti pt. prima oara de aceste lucru, continutul la vaccinuuri este scris pe hartia insotitoare iar in toxicologie se cunosc daunele aduse de aceste substante.
Alta cauza foarte deasa la o astfel de salivatie sunt dereglarile calciului ionic (nu lipsa lui ) care des apar de la greselile mamei din timpul sarcinii, de la laptele praf, de la excesul de lapte sau calciu, de la anumite medicamente sau poate fi o problema constitutionala. Oricare ar fi cauza insa un medic homeopat cu experienta poate ajuta copilului in mod efectiv si fara efecte adverse. Consultati deci un medic homeopat.
Chiar daca ar fi de la dintii care ies, scurgerea salivei din gurita asa cum descrieti nu este normala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Evaluarea copilului de 2 ani
  •