apa la plamani.osteoporoza, anemie

05-11-2010
mariana99
Nu este medic/terapeut
mariana99
BUna ziua, va rog din suflet daca poate cineva sa mi spuna despre ce este vorba in situatia urmatoare.
Mama mea in varsta de 72 ani, a fost internata in spital la boli infectioase, cu apa la plamani indicand o durere foarte mare in zona plamanului in spate, de vinerea trecuta si pana astazi i s au administrat antibiotice si analgezice dar durerea persista, abea se poate misca.
Astazi dimineaza i s a facut din nou raza la plamani si i s a spus ca la plamani s a videcat respectiv de apa la plamani si aprinderea de plamani, dar ca luni o externeaza si ca trebuie din nou internata de aceasta data la medicala in spitalul judetean ,
Au spus medici ca la analizei a iesit hemoglobina mica undeva la 7 si trebuiesc investigatii, in plus mama are osteoporoza a facut tratament cu Fosamax dar de ceva timp la oprit.Totusi de unde este durerea aia atat de mare in spate si se intinde pana in bazin, ce se poate face ? Despre ce este vorba ? Totusi durerea persista si mama trebuie sa stea in spital pentru videcarea complecta de apa la plamani, pana luni si de abea dupa aceea sa inceapa celelalte investigatii.
2 comentarii
0
06-11-2010, ora 10:17
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Durerea mai poate persista putin, e posibil sa fie si din cauza osteoporozei.daca medicii de la infectioase au tratat-o si acum problema la plamani ete rezolvata, ei si-au facut treaba si in continuare trebuie sa se ocupe de batrana specialistii de la clinica medicala...trebuie vazut care este cauza anemiei, e nevoie de tratament, trabuie reinstituit un tratament pentru osteoporoza, deci asculta si interneaz-o in cealalta clinica.Inca una-doua saptamani si cu siguranta se va simti mai bine.La orice semn de raceala trebuie anuntat medicul de familie si tratata, nu mai trebuie lasata batrana pana face apa la plamani, la varsta ei imediat apar complicatii daca este neglijata o pneumonie.
0
07-11-2010, ora 02:08
mariana99
Nu este medic/terapeut
mariana99
Multumesc din suflet D na Dr Anisoara...respecte deosebite, asa o sa facem o sa o ducem la celalalt spital...Multumesc inca odata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.