apa la ochi ?

19-02-2011
jiji
Nu este medic/terapeut
jiji
Buna ziua,
Acum doua zile fratele meu a fost diagnosticat cu apa la ochi! Am fost surprinsi de acest diagnostic!
Totul a inceput acum o luna cand fratele meu acuza usoare tulburari de vedere si migrene repetate.De la urgente unde ne am prezentat in prima faza am fost trimisi la un spital de profil.Acolo i s au facut investigatii ale caror rezultate se gasesc pe un cd, iar personal ni s a spus ca la nivelul ochiului mai exact in partea din spate exista un depozit de apa care in timp se va resorbi fara o interventie chirurgicala. Pentru noi nici diagnosticul si nici rezolvarea acestuia nu sunt multumitoare motiv pt care apelez la profesionalismul d tra si daca se poate as putea chiar sa va trimit datele de pe acel cd spre analiza.
Mentionez ca suntem inafara tarii si as mai adauga ca locul de munca al fratelui meu este solicitant ochilor si in plus destul de deficitar igienei.
Primele simptome au debutat cu durere la nivelul ochiului care mai apoi degenerau in migrena si febra la nivelul ambilor ochi.Durerea se mai atenueaza in pozitia culcat si ochii inchisi.Dimineata la trezire ochiul e rosu si dureros, cand priveste dreapta stanga vederea nu e clara iar la condus ochiul oboseste si revine durerea de cap.Ochiul nu lacrimeaza si nu resimte senzatie de usturime dar la solicitare indelungata gen sofat celalalt fiind mai solicitat acuza durere usoara! La citit nu departeaza si nu apropie foaia insa cititul de lunga durata aduce durere de cap si febra.Doresc sa mai mentionez ca in urma cu cinci ani i s au prescris ochelari de vedere cu dioptrii diferite pe care nu i a folosit pt ca la purtare il deranjau, ca si cum dioptriile nu erau potrivite!
Astept un raspuns si o posibila evaluare a acestor simptome iar daca se poate pt o informare eficienta sa va trimit pe o adresa de e-mail datele stocate pe cd.
Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
20-02-2011, ora 08:07
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Diagnosticul a fost corioretinita seroasa centrala? Astept rezultatul investigatiilor -;numai bine
0
22-02-2011, ora 19:15
jiji
Nu este medic/terapeut
jiji
Am trimis pozele de pe cd pe adresa de e-mail recomandata! Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.