anxietate si depresie de 22 ani | Forumul Medical ROmedic

anxietate si depresie de 22 ani

20-12-2013
magda_magduta
Nu este medic/terapeut
magda_magduta
Ma numesc Magda si am 44 de ani.Sufar de anxietate, atacuri de panica si depresie de 22 de ani.In acesti ani nu a fost zi sa nu iau o pastila macar pe zi.M am consolat cu boala dar ma doare ca nu am prea multe prietene.As vrea sa ma imprietenesc cu voi, cu cei ca mine, care m ati crede daca intr o zi m ati gasi in pat dormind pe la amiaza sau as sta la umbra in zilele calduroase, sau as fi total lipsita de energie.Vreau sa ne vedem de sarbatori, sa ne distram in felul nostru, sa facem clubul anxiosilor.Va imbratisez si va astept mesajele pe privat!!!
6 comentarii
0
20-12-2013, ora 23:20
Mystic87
Nu este medic/terapeut
Mystic87
Buna, Magada!

Imi pare rau ca ai aceasta problema de atata timp. Insa ar fi bine sa-ti rezolvi problema la nivel mental, si nu cu medicamente. Cu siguranta a fost un factor declansator al acestei probleme, care trebuie rezolvat.
Vreau sa iti urez stapanire de sine, sanatate si Sarbatori fericite!
0
21-12-2013, ora 10:25
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Identitate neconfirmată
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Cred ca problema dumneavoastra s-ar putea cel putin ameliora semnificativ prin tratament homeopat.
0
21-12-2013, ora 15:49
clepsidra2
Nu este medic/terapeut
clepsidra2
buna magda, imi pare rau ca treci prin asa ceva, e pacat ca trebuie sa iei atatea chimicale ca sa fi bine, si eu imi doresc cat mai multi prieteni virtuali, pentru ca oricum am incerca intruniri nu se prea pot face avand in vedere ca suntem oameni care postam din toata tara, dar virtual ne putem tine de urat.o zi buna.
0
22-12-2013, ora 22:53
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu va dau un sfat mai normal ceea ce spune MAGDA este perfect normal si cred ca cea mai buna metoda de vindecare este acel tratament care se face fata in fata este mai personal.
Cand un doctor iti transmite AI CANCER si pleaca este nasol DAR atunci cand doctorul traieste efectiv cuvintele cand iti spune cas si cum ati fi rude altfel primesti vestea TAZAND CA MINE.
0
11-04-2014, ora 11:18
Gentiananita
Identitate neconfirmată
Gentiananita
Stimata D-na Magda,

Va recomand cu caldura sa apelati la un psiholog pentru problemele dvs. Exista tratamente psihoterapeutice foarte riguroase si utile pentru tulburarile de anxietate, respectiv depresie si cred ca v-ar imbunatati semnificativ calitatea vietii. Terapia cognitiv-comportamentala este foarte eficienta in aceste tulburari emotionale.

Psih. Gentiana Nita
0
04-05-2014, ora 08:32
Psiholog Ursu-Balaci Mariana
Psihologie, Focsani
Psiholog Ursu-Balaci Mariana
Te-ai pozitionat intr-o zona de confort. Medicatia nu rezolva cauza. Ca sa schimbi ceva trebuie sa vrei, sa-ti doresti asta cu toata fiinta ta. Puterea sta in tine, nu uita nicio clipa asta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul