anxietate generalizata | Forumul Medical ROmedic

anxietate generalizata

04-12-2007
orty
Nu este medic/terapeut
orty
stie cineva un remediu pt anxietate generalizata care sa nu implice psihologi, psihiatrii (am fost la prea multi)si tratament medical?ceva pe baza de plante, pt ca am 16 ani de cand iau medicamente si merg pe la medici si nu mai am incredere in ei si in metodele lor.am uitat sa spun ca am avut primele probleme la 22 de ani.acum am 37 de ani si nu pot scapa de ele.am vazut multe sfaturi pe aici.dar.doar atat
4 comentarii
0
05-12-2007, ora 00:00
madalinionita
Nu este medic/terapeut
madalinionita
0
13-12-2007, ora 00:00
ramona cristiana
Nu este medic/terapeut
ramona cristiana
draga orti, sint ramona, si ma confrunt si eu cu aceleasi probleme de vreo 7 ani, medicamente, tratamente fara un rezultat concret, si alopate si naturiste dar din pacate nu mi.am revenit, acum am agorafobie si mie greu sa ies din casa...am incercat f. multe.cred ca nu mai am putere sa mai lupt...dar trebuie sa existe o solutie si pt noi.Am 39 de ani si ma simt un om cu viitorul sumbru.daca vrei mai stam de vorba...sanatate, ramona..
0
29-12-2007, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Orty, pe acest foum nici nu ai sa gasesti altceva decat sugestii cu caracter general, sugestii care vin fie de la specialisti (medici psihiatri, psihologi, psihoterapeuti), fie de la persoane ce sufera de diverse afectiuni psihice sau somatice. In general, cei care gasesc aici o solutie care chiar functioneaza si in cazul lor, parasesc acest forum si isi vad mai departe de viata. Deci, putini sunt aceia care se mai intorc cu o "reteta" concreta.
Pe de alta parte, nici nu cred ca iti poate spune cineva ce sa faci, pas cu pas, pentru ca suferinta ta sa se reduca sau chiar sa dispara, tocmai pentru ca este una de natura psihica. Ori sistemul tau nervos este unic, ca si personalitatea ce se construieste in jurul sau. Deci la ce altceva ti-ar putea folosi experienta altcuiva, in afara scopului informativ?
0
05-01-2008, ora 00:00
Florin Radu
Nu este medic/terapeut
Florin Radu
orty:

salut. mergi cu toata increderea la dl dr Ionescu de la spitalul nifon buzau. daca poti stai internat acolo. nu te va vindeca miraculos, dar iti va fi mai bine. eu de 9 ani sunt in aceeasi situatie. trebuie sa acceptam ca nu exista vindecare, dar ameliorare da. tratamentele naturiste sunt total inutile.
multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •