anticonceptionale si menstruatia neregulata

14-06-2012
florina80
Nu este medic/terapeut
florina80
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am nascut acum aproape 7 luni prin cezariana si acum as vrea sa iau anticonceptionale, dar pb este ca de 2 luni menstruatia nu mai este regulata, imi vine vreo 4-5 zile cateva picaturi pe zi, apoi ciclu normal (si cantiatea este normala). Acum sunt la a 3 zi de presupusul ciclu si nu stiu daca sa iau pastila sau nu. Multumesc frumos pt eventuale raspunsuri.
6 comentarii
0
14-06-2012, ora 15:34
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Asteptati pana in ziua a 5-a. Cel mai bine se incep anticonceptionalele in ziua a 5-a. Incepand cu a 8-a pilula, considerati-va sub deplina protectie.
0
15-06-2012, ora 12:43
iuly_gabitza
Nu este medic/terapeut
iuly_gabitza
am nascut acum 10 luni prin cezariana si de atunci am menstruatia fff abundenta si iau anticonceptionale artizia la recomandarea oct de la planing pt reglare dar pana acum nu au avut nici un efect ce sa fac?
0
15-06-2012, ora 20:38
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Limita normalului în ceea ce priveşte menstruaţia este de 7 zile. Ca flux, există o anumită dificultate de "cuantificare", fiind vorba de o evaluare subiectivă. Totuşi, mulţi medici obişnuiesc să se bazeze în evaluarea fluxului pe numărul de tampoane necesar a fi schimbate de-a lungul unei menstruaţii. Astfel, dacă acest număr depăşeşte 18, vorbim de flux anormal de mare, chiar dacă numărul de zile nu depăşeşte 7.

Dacă aceasta este situaţia dv, este indicat să faceţi o vizită medicului dv.
0
21-06-2012, ora 20:05
anonim0606
Nu este medic/terapeut
anonim0606
Buna! am si eu o problema.am luat timp de un an anticonceptionale yasmine, iar luna trecuta in mai am luat ultima folie, mia venit menstra in 14 mai si dupaia nam mai continuat, am zis k fac o pauza de o luna.iar luna asta nu mia venit inca, teoretic daca continuam sa iau anticonceptionalele trebuia sami fi venit menstra sapt trecuta luni dupa calculele mele si deja o trecut o sapt si 4 zile.eu simptome am ca si cum ar trebui sa vina, dar nu vine...ce trebuie sa fac?? ii normala intarziererea asta?? astept un raspuns va rog, o zi buna
0
10-11-2012, ora 00:49
Paula15
Nu este medic/terapeut
Paula15
Buna seara.Am o problema..va rog sa ma ajutati.luna trecuta in prima zi de menstruati am inceput sa folosesc inelul contraceptiv.nu am avut nici un fel de problema nici o reactie adversa dar azi mi-a venit menstruatia si normal trebuia miercurea viitoare sa il scot timp de o saptamana pentru a-mi veni menstruatia dar a venit azi chiar daca el este introdus.din ce cauza?ce sa fac..sa il scot sau abia miercuri?va rog sa ma ajutati..multumesc mult de tot!
0
10-11-2012, ora 15:36
gabytzuus
Nu este medic/terapeut
gabytzuus
Buna ziua.am si eu o intrebare, am intrerupt anticonceptionalele acum 2 luni jumatate, menstruatia mi a venit regulat, doar luna aceasta a intarziat cu cateva zile si pe urma am avut contact sexual neprotejat imediat dupa menstruatie 2 zile la rand.exista vreo problema in a ramane insarcinata?va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul