anticonceptionale orale

11-05-2008
camyi
Nu este medic/terapeut
camyi
am luat cu circa 1-2 ani in urma diane si ma-m ingrasat si chiar si acum imi este greu sa mai dau kilogramele jos, le-am luat la recomandarea ginecologului.
Nu mai iau de atunci anticonceptionale, am o relatie stabila si nu ma protejez dar vreau sa iau din nou anticonceptionale si intrebarea mea este ce anticonceptionale sa iau care sa nu ma ingrasa sau sa am alte efecte secundare?
precizez ca dianele le-am luat circa 2ani in continu apoi vazand efectele (ingrasarea) am incercat sa le schimb cu altele si am avut grave dereglari menstruale, ba imi venea ciclul ba nu si din cauza asta am renuntat la ele. Alta precizare ar fi ca inainte de ami veni ciclul am dureri groaznice de spate, burata uneori, sani picioare etc. si in plus am o acnee care nu imi trece nici la varsta de 28 ani si imi apar cosuri sub forma unui chist inainte de venirea ciclului.
2 comentarii
0
11-05-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
După toate cele păţite, încă mai vreţi anticoncepţionale ? Dacă da, răul cel mai mic ar fi, probabil, Triquillar. Totuşi, e preferabil să cereţi sfatul doctorului dv.
0
12-05-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
este indicat sa faceti un set de analize uzuale si un profil hormonal petru a vedea care anticonceptionale vi se potrivesc.Neplacerile pe care le aveti in momentul de fata vor diminua in intensitate dupa adminstrarea anticonceptionalelor.
Toate cele bune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •