anticonceptionale karissa si tratament pt helicobacter pyloris

17-02-2009
sunny
Nu este medic/terapeut
sunny
Mi-a iesit la analize ca am helicobacter pyloris, o bacterie ce poate duce la ulcer...eu am luat anul trecut 3 luni karissa am facut pauza o luna si apoi le-am inceput din nou de 5 luni. tratamentul recomandat de medic pentru helicobacter pyloris este klacid, metronidazol si omeran cred ca asa scrie pe reteta. intrebarea mea este ce este de facut cu anticonceptionalele?au efecte puternice impreuna cu aceste medicamente? ma pot simti foarte rau? sa le mai iau? mai am 14 pe aceasta folie...apoi sa le intrerup? ce imi recomandati?multumesc
2 comentarii
0
17-02-2009, ora 17:04
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna sunny
Sa stii ca helicobacter pylori netratat, nu duce doar la ulcer, ci si la cancer stomacal, dar bineinteles in timp, dupa vreo 20 de ani, daca nu tratezi!Ia anticonceptionalele in continuare pana se termina folia!Vezi ca ti-am raspuns si la subiectul deschis de mine!!
Numai bine
0
17-11-2009, ora 13:08
deea_23
Nu este medic/terapeut
deea_23
buna ziua.sunt noua pe acest forum si as avea cateva intrebari.am 23 de ani si de curand mi-am inceput viata sexuala.snt cu prietenul meu de 1an jumate si am hotarat ca e mai sigur sa iau anticonceptionale sa nhu avem vreo surpriza.am fost la doctor si mi-a recomandat karisaa.le-am luat din a 3 zi de ciclu, in fiecare zi la ora fixa, dupa a 8-a pastila am avuth contact neprotejath cu prietenul meu(dar nhu sa terminat in mine).am inceput sa citesc pe net despre anticonceptinale si se vorbeste ca in prima luna nu esti suta la suta protejata.
e adevarat??????va rog sa imi raspundeti la aceasta intrebare, sunt ffff. ingrijorata.

va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul