anticonceptionale dupa o pauza

18-04-2008
andra.a
Nu este medic/terapeut
andra.a
iau marvelon21 de un an de zile si am facut o pauza de o luna. acum cand trebuia sa incep o noua folie am uitat sa iau in prima zi de ciclu. ce pot sa fac? pot sa iau a doua zi si pastila uitata si cea din care urmeaza in ziua respectiva? ce pb intervin? multumesc.
2 comentarii
0
22-04-2008, ora 00:00
Nu este medic/terapeut
Puteti sa luati pastila pana in ziua a 5-a fara nici o problema.Toate cele bune.
0
04-05-2011, ora 19:35
aglo72
Nu este medic/terapeut
aglo72
Buna ziua.Am si eu o mica nelamurire, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Am luat anticonceptionale un an si jumatate, exact pe 6 martie le-am intrerupt pentru ca imi doresc un bebe.Am asteptat o luna pana la primul ciclu fara anticonceptionale, iar in a-4-a zi de ciclu am mers la doctor pentru a-mi face analizele necesare pt o sarcina, menzionez ca mi-au iesit toate bune, numai cu o mica exceptie, in perioada de ovulatie, ovulele mele sunt inchise precum o floare, dar mi-a spus ca, chiar si asa pot ramane insarcinata, eventual cu ajutorul unei pastile.Problema este ca eu speram sa fiu deja insarcinata si azi, adica a-25-a zi m-am trezit cu ciclu.Este normal?Pe mine m-a speriat putin ca ma asteptam dupa 28 de zile incolo, chiar sa si intarzie, sau sa nu mai vina deloc, nu sa vina mai devreme de cat trebuie, mai ales ca in cea mai mare parte am citit ca anticonceptionalele iti intarzie ciclu.Nu stiu daca am scris la rubrica, care treb., dar poate se gaseste cineva sa-mi dea un raspuns, eu oricum va multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •