anticonceptionale dupa avort

03-12-2008
andrada24
Nu este medic/terapeut
andrada24
buna ma numesc andrada si am 24 de ani, acum 3 luni am avut un chiuretaj pt ca nu puteam sa tin sarcina.a fost destul de complicat dar.dupa a 7 zi dupa ce am facut chiuretajul medicul ginecolog mi-a zis sa iau anticonceptionale harmonet.bineinteles o luna de zile nu am avut nici un contact sexual.pilulele le-am luat tot timpul la timp nu am intarziat nici o data.in aceste 3 luni de cand iau anticonceptionalele ma simt ffff ciudat ma doare capul, abdomenul si uneori sanii.menstruatia mi-a venit de fiecare data dupa ce am terminat pilulele care ma tinea cam 4 zile, acum in a 3 luna mi-a venit mai devreme, mai aveam cam 8 pastile de luat si m-a tinut vreo 5, 6 zile cei drept ca eram si racita in zilele astea, acum sunt in pauza de 7 zile.am avut doar cateva mici scurgeri maronii poate daca mi-a venit mai devreme nu tre sa imi mai vina sau cel putin asa cred.si vineri tre sa incep a 4 folie.cum cam in fiecare luna am avut durerile astea abdominalele imi da o senzatie ciudata.cei drept am ramas traumatizata de cand cu chiuretajul si parca as avea senzatia ca inca as mai fi.dc oare?
.e normal.?...la ginecolog am fost si nu mai aveam decat mici chegulete de sange care mi-a zis ca o sa treaca cu timpul.dc aceasta senzatie???e normala????cred ca in fiecare luna ma intreb oare sunt din nou insarcinata??menstruatia imi vine.pilulele le iau corect.nu as mai vrea sa mai trec inca o data prin asa ceva.va rog sa ma lamuriti va multumesc mult.
3 comentarii
0
03-12-2008, ora 16:01
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
In cazul in care neplacerile descrise se mentin dupa 3 luni de la initierea tratamkentului hormonal, este bine sa il opriti. Oprirea se face la sfarsitul foliei.
0
06-12-2008, ora 12:42
andrada24
Nu este medic/terapeut
andrada24
Aveti idee de ce simt aceste dureri abdominale mai aexact mici furnicaturi in abdomen?????
0
27-10-2009, ora 11:03
andreeav
Nu este medic/terapeut
andreeav
buna ziua!
am o ingrijorare, iau pilule harmonet de aproximativ 1 an de zile la prescrierea medicului ginecolg, timp in care nu am avut nici un fel de dereglare, dar luna aceasta menstruatia mi-a lipsit(mentionez k luna trecuta menstruatia a fost mai abundenta decat de obicei si a durat mai mult).in primavara la un examen ginecologic mi-a fost depistata o micutza rana p col de tip mozaic p care ar trb sa o cauterizez.insa acum ma tulbura tare lipsa menstruatiei.va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns.
multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Contraceptia dupa avort
  •