antibioticele, simptome dupa tratament

08-12-2011
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Buna ziua,
De ceva timp am anumite simptome dupa orice tratament cu antibiotice pe care il fac si tin sa precizez ca iau totusi multe antibiotice si destul de frecvent, unele chiar foarte puternice, datorita bolii de care sufar si anume anexita.
Dupa terminarea tratamentului cu antibiotice ( orice tratament) pentru cateva saptamani am stari de oboseala, greata, nu pot manca, tot ce mananc ma fortez deoarece altfel nu as manca nimic, dorm excesiv de mult- chiar si 12 ore, cateodata zile la rand acest numar de ore- si o permanenta stare de oboseala.
Tin sa precizez ca pe langa antibiotice mai iau si alte antiinflamatorii pentru durere, tot pentru anexita ori dureri de cap, intr-un cuvant sunt un pic dependenta de medicamente si le folosesc ori de cate ori este nevoie fara sa ma gandesc de doua ori.
Intrebarea mea este daca e posibil sa imi fi fost afectat ficatul de atatea medicamente si antibiotice puternice, anul acesta am urmat 4 tratamente cu antibiotice deja, plus multe folii de nurofen forte pentru durere ( folosit impotriva durerilor de cap, durerilor din timpul menstruatiei). si chiar azi merg la medic din nou pentru anexita deoarece a revenit si este extrem de dureroasa, deci alt tratament in curand..
Multumesc anticipat pentru raspuns.
1 comentarii
0
08-12-2011, ora 12:55
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Toate tratamentele mi-au fost date de medic, ma refer la cele cu antibiotice, doar pastilele pentru dureri le-am luat fara prescriptie, insa medicul cu siguranta nu isi aduce aminte ce mi-a mai dat, ori de cate ori ne vedem noi pe an ( medicul ginecolog ma refer).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: