antibiotice vs yasmin

10-10-2008
rmx
Nu este medic/terapeut
rmx
Mentionez ca iau yasmin de apx 6 luni, nu au avut efecte adverse si ma simt bine cu ele. Insa in urma cu apx o sapt am avut contact sexual, neprotejat (in aceeasi zi mi-a venit si ciclul - conform yasmin). Acum 2 zile am avut o migrena insotita de greturi, am fost la un cabinet unde a vrut sa-mi faca injectie insa am apelat la saridon si metroclopramid. In drum spre casa (de la munca) am simtit nevoia sa ma duc la toaleta. Din pacate nu am avut unde...si ajunsa acasa dupa o ora...am stat la toaleta circa jumatate de ora, urinand foarte des. Aveam frisoane, greturi, migrena..in cele din urma mi-a adus o prietena, nolicil si mi-a administrat 2 pastile (a cate 400 mg) + 2 meloxicam+ metroclopramid in urma unei varsaturi. Dupa care am luat yasmin, flamexim, dicarbocalm, furazolidon, nospa, calciu efervescent + ceai din plante. Tin sa va spun ca iau in continuare yasmin (alaturi de nolicil - 7 zile, 2/zi), stiind ca este contraindicat, efectul anticonceptionalelor scazand. Am in permanenta o stare de somnolenta, greturi, n-am pofta de mancare, ma ustura stomacul. Nu am ajuns inca la ginecolog pentru investigatii si ecografie. Am fost la medicul de familie insa m-a intrebat din prima daca sunt gravida. Mi-am facut testul pt orice eventualitate insa a iesit negativ. Mai am uneori probl cu rinichii (nu stiu daca am pietre la rinichi), oare poate fi o cistita? infectie urinara sau sarcina????????? Va rog mult ajutati-ma cu un raspuns pentru ca sunt disperata.
2 comentarii
0
10-10-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Varianta unei sarcini este extrem de improbabila, ca sa nu zic exclusa. Varianta unei infectii la rinichi sau la vezica (cistita) este mult mai probabila.
Yasmin nu interactioneaza cu medicamentele mentionate.
0
05-10-2010, ora 20:46
boncz mihaela
Nu este medic/terapeut
boncz mihaela
YASMIN E UN ANTIC USOR_ ?
AS PUTEA LUA YASMIN ? AM 33 ANI UN COPIL -SI UN CICLU MAI NEREGULATT AS VREA SA IAU YASMIN DACA E ANTIC MAI USOR?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul