anexita...

19-01-2013
pwpwalexa
Nu este medic/terapeut
pwpwalexa
Am anexita si am luat tratament cu antibiotice, supozitoare si pastile introduse in vagin.am luat un blister si acum l'am inceput pe al doilea de anticonceptionale melleva 35.am constatat ca am niste scurgeri albe, vascoase, ('seamana cu secretiile nazale')...mai am o luna de tratament si apoi trebuie sa revin la medic.sa mai astept sau este mai bn sa ma duc la un control, si am dureri in zona genitala...nu dureaza mult dar sunt foarte puternice, si am constatat ca sanii au crescut in dimensiuni..
2 comentarii
0
19-01-2013, ora 15:29
Giulia20
Nu este medic/terapeut
Giulia20
Şi eu am fost diagnosticată cu anexită cronică. Am făcut tratament cu ovule vaginale, Augmentin, şi am câteodată nişte dureri în partea de jos, aşa din senin, ca nişte cuţite. Eu fac şi naveta zilnic până la serviciu şi înapoi iar medicul mi-a zis că dacă nu mă îngrijesc pot să iau tablete cu nemiluita că nu mă voi vindeca. Am început să fac saună, de 3 ori pe săptămână şi parcă mă simt mai bine. Încercaţi şi dvoastră. Am mai făcut saună, aşa "intensiv" ]n urm[ cu vreo 10 ani cnd aveam probleme cu rinichii, tot la 5 luni f[ceam infec'ie la rinichi. De atunci n-am mai avut probleme de niciun fel cu rinichii. Vă doresc sănătate multă!
0
19-01-2013, ora 19:02
roxi30
Nu este medic/terapeut
roxi30
buna si eu sunt in tratament pentru anexita si fac tratament cu celebrexde 100 si gentamicina de 80 la 12 ore si dupa 2 zile de tratament mi sa oprit scurgerile alea sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.