anevrism septo-apico-anterior al ventricolului stang

23-02-2011
catalinazaharia
Nu este medic/terapeut
catalinazaharia
Buna ziua. Ma numesc catalina. Mama mea in varsta de 48 de ani a facut un infarct miocardic anterior in 2002. Pe parcurul celor 9 ani mama a reusit sa stabilizeze boala si sa nu mai avanseze. din pacate in 2010, in urma unor probleme, a avansat boala. Si anume la ultima consultare dr cardiolog i-au scris la concluzii urmatoarele:
-anevrism septo-apico-anterior al ventricolului stang, ce ocupa 40% din volumul ventricolului stang.
-disfunctie sistolica sistolica globala severa a ventricolului stang
-disfunctie diestolica gr I
absenta HTAP
i sa recomandat mai intai un transplant de inima si apoi dupa mai multe analize o posibila anevrismectomie chirurgicala asta insemnand operatie pe cord deschis, pentru a vedea daca se poate realiza interventia, am fost indrumati sa facem urmatoarele analize:
-RMN cardiac;
-coronare ( coronarea a realziat-o si in 2002);
Pentru aceasta interventie incercam sa ajungem la dr. Tinica de la Iasi. am inteles ca este un dr foarte bun.
Totusi, as dori sa mai intreb si alti doctori, si in cazul in care nu va fi de acord cu operatia, incerc sa gasesc o posibilitate de a ajunge in strainatate pentru a vedea daca exista vreun tratament sau vreun dr. care ar realiza un astfel de operatie.
Intrebarea mea este daca nu se poate opera in Romania, daca exista posibilitatea de a junge in alta tara pentru o astfel de operatie. si care ar fi costul si pasii pe care ar trebui urmati. mentionez ca mama este pensionata pe caz de boala. va multumesc anticipat
4 comentarii
0
23-02-2011, ora 18:23
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Catalina, sfatul meu e sa te adresezi mai intii dr.Tinica, el iti va spune in fata daca se poate rezolva sau nu.Daca doresti, iti pot da nr. de tel prin mesaj privat.E un dr. exceptional!
0
24-02-2011, ora 09:24
catalinazaharia
Nu este medic/terapeut
catalinazaharia
multumesc frumos pentru ajutor. deocamdata pentru a lua legatura cu d-ul dr Tinica ne ajuta d-na doctor care a monitorizat-o pe ea pe parcursul anilor. multumesc inca o data.
sper din tot sufletul sa ne ajute Dumnezeu.
0
25-02-2011, ora 10:37
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Ma bucur...atunci e foarte bine.Multa sanatate!
0
07-11-2011, ora 14:41
catalinazaharia
Nu este medic/terapeut
catalinazaharia
Buna ziua! dupa aproximativ 9 luni revin pe acest forum.Doresc pe aceasta cale sa multumesc dr. Tinica, un medic exceptional si totodata echipei acestuia. In urma cu 6 luni mama a fost operata pe cord deschis si multumita lui Dumnezeu s-a terminat cu bine si se recupereaza foarte bine.
Pe aceasta cale vreau inca o data sa multumesc dului doctor Tinica si echipei dumnealui si sa recomand cu toata inima echipa de medici de chirurgie vasculara de la spitalul Parhon din Iasi. Medici extraordinari, sectia de chirurgie exceptioanala.
Va multumesc ca existati!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul