anevrism cerebral si nooptropil

24-08-2008
strumfitoaia
Nu este medic/terapeut
strumfitoaia
In urma unui avc (al treilea fiind ischemic) si a unei tomografii compuerizate, mamei mele i-a fost schimbat tratamentul si anume Tanakanul inlocuit cu Nootropil, in plus i s-a adaugat Sermion.(ex; Tanakanul luat timp indelungat poate produce sangerari).Intrebarea mea este cat timp se administreaza acest Nootropil in conditiile in care in urma acestor modificari de tratament bolnava se simte mai ametita si cu dezechilibru mai accentuat? Va multumesc
1 comentarii
0
29-09-2008, ora 00:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Nootropil contine un derivat al acidului gamaaminobutiric (GABA) care faciliteaza transferul interemisferic, creste eficienta sistemelor colinergice si catecolaminergice din creier (5-hidroxitriptamina, noradrenalina, dopamina etc), diminueaza consumul neuronal de O2, favorizeaza arderea glucozei etc.

Pentru AVC este mai mult decat obligatoriu un tratament cu piracetam, durata tratamentului fiind de minim 4-6 saptamani in afectiuni precum tulburari de comportament minore si cateva luni in AVC, retard mintal si sechele psihoafective.

Este normal sa se simta mai ametita si mai dezechilibrata, stii cum se spune: "pentru a te echilibra trebuie mai intai sa te dezechilibrezi" !!!

Sermionul (nicergolina) sustine circulatia sanguina in special cea arteriala!!!

Numai Bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.