analize si investigatii probleme digestive

18-01-2010
persidamarinescu
Nu este medic/terapeut
persidamarinescu
De aproximativ 1 an, am un disconfort abdominal care uneori este cu dureri care parca imi ocupa tot abdomenul.A aparut dupa ce am facut acum 2 ani, tratament impotrva toxocara canis.Conform rezultatelor de la parazitologie, aceasta toxocara este rezolvata, am refacut analizele si este sub control.Cind am fost internata pentru
stabilire diagnostic toxocara s-a constatat ca am si helicobacter pilori si gastrita cronica.Am facut tratament impotriva helicobacter si dupa acest tratament am ramas cu acest disconfort gastric.Am facut colonoscopie si a fost ok, acum 2 ani.Tot atunci am facut si endoscopie si a iesit pilori spastic pentru care am luat 3 luni tratamaent cu duspatalin, nexium, omez dar cu timpul durerea s-a accentuat.Acum a aparut si durere in umarul sting si care la ingerarea de alimente putin mai acre, cruditati, sarmale, mamaliga simt ca ma doare foarte tare si in partea dreapta usor spre spate.Nu maninc prajeli, afumaturi, prea sarat evit cruditatile desi imi plac foarte mult si beau o cafea cu lape dimineata cu citva biscuiti obisnuiti.Sper ca nu gresesc foarte mult!
Ce analize si investigatii ar trebui sa reiau, la ce specialist sa merg sa le recomande, pentru a nu scapa total de sub control aceasta problema medicala??Multumesc foarte mult!
1 comentarii
0
26-07-2013, ora 13:40
alexandru-ioan20
Nu este medic/terapeut
alexandru-ioan20
Buna ziua, poti sa imi spui ce tratament ai folosit pentru toxocara? si eu am aceeazi problema si nu reusesc sa scap in nici un fel. Va rog !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.