analize rog a fi interpretate

10-06-2010
adrianvlaicu
Nu este medic/terapeut
adrianvlaicu
Am 30 de ani, 82 kg, 1, 80 m si mi-am facut urmatoarele analize : rog a fi interpretate : in vederea stabilirii daca am sau nu o disfunctie erectila de natura organica
TSH - 0.954 uUI/mL de referinta 0.27 - 4.20
TESTOSTERON - 22.47 nmol/L de referinta 9.9 - 27.8
TESTOSTERON LIBER - 0.045 nmol/L de referinta 0.015 - 0.145
SHBG - 32.23 nmol/L de referinta 14.5 - 48.4
LH - 8.48 mUI/mL de referinta 1.7 - 8.6
PROLACTINA - 272.3 uUI/mL de referinta 98 - 456
ESTRADIOL - 103 pmoI/L de referinta 28 - 156
COLESTEROL TOTAL - 178 150 - 200
HDL - 59 35-60 risc C 45 si prognoza buna 65
LDL - 103 0-130
TRIGLICERIDE - 53 50-150
GLICEMIE - 78 70-110
VSH 5 si 10 bun
TENSIUNE 13 cu 8
ECOGRAFIE perfecta

Probleme la testosteronul liber, shbg, L H, LDL si cam mic HDL ??? ce tratament sa urmez ??? cam care ar fi cauza disf erec rezultata din analize ?

RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA :

Hy!

Stimate domn, în primul rând - făcând abstracţie de analizele medicale - trebuie să vă întreb ce medicaţie luaţi? :-) (sper că nu vă automedicaţi!) Vă rog să nu omiteţi niciun medicament.
După ce îmi veţi prezenta medicaţia vă voi spune câte ceva despre analizele mai mult sau mai puţin denaturate.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :-)
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu mult respect,
Mr. Nick

P.S. - Spuneţi câte ceva şi despre stare mentalo-psihică! (am nevoie de aceste detalii)


RASPUNSUL MEU :

Salutare.

La momentul cand mi-am facut analizele luam tianli inaintea actului sexual asta cam 20 de fiole evident cate 1 inaintea actului sexual atata tot. dar cand mi-am facut analizele numai luasem tianli de 7 zile. acum vreau sa urmez un tratament ca sa numai fie nevoie de tot felul de afrodisiace si minuni. imi puteti recomanda ceva ? care credeti ca e cauza organica precisa a disfunctiei erectile ce rezulta din analize.Stare psihica buna nu e nicio problema
am uitat sa precizez sunt fumator 1 pch pe zi.
1 comentarii
0
01-07-2010, ora 03:07
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-nule Adrian Vlaicu,

Analizând ce mi-aţi scris în cadrul acestui mesaj, dar şi ce mi-aţi scris prin intermediul portalului Facebook, vă pot spune că disfuncţia dvs. este de natură mixtă (organogenă şi psihogenă - de origine organică, dar şi de origine psihologică).
În cadrul acestui mesaj aţi omis să scrieţi numele câtorva medicamente şi suplimente pe care le-aţi luat din proprie iniţiativă, dar pe Facebook nu aţi omis. Cel puţin unul dintre ele v-a perturbat producţia internă de testosteron - producţia fiziologică - şi a favorizat dereglarea raportului dintre testosteron şi estradiol (Undestorul se administrează numai pe bază de prescripţie medicală, nu şi fără ea).
Analizele sub relativ ok, cu mici excepţii.
Starea dvs. psihică nu este tocmai bună, cel puţin aşa reiese din ce mi-aţi scris pe Facebook. Trăiţi constant cu teama că nu veţi avea erecţie, teamă prezentă înainte de actul sexual, şi cu teama că o veţi avea dar că nu o veţi putea menţine, că o veţi pierde, teamă prezentă în timpul actului sexual, aşa este? Vă rog să-mi confirmaţi, că în mesajul de mai sus nu aţi precizat nimic în legătură cu acest aspect, din contră, aţi spus chiar că starea psihică este bună (probabil v-aţi referit la starea psihică generală, nu la starea psihică particulară, cea pe care o aveţi înainte, în timpul sau după o activitate care vă generează şi anxietate, printre altele). Chiar şi fără confirmare vă poate spune că aveţi o problemă psihologică.

.
Concluzie şi sugestii: Starea dvs. psihologică produce tulburări organice sau, ca o condiţie patologică, determină anumite trăiri psihice care vă produc disfuncţia erectilă. Încercaţi să consultaţi un psiholog pentru a putea beneficia de un tratament psihologic (un astfel de tratament poate să reducă stresul şi anxietatea din viaţa dvs.).
În altă ordine de idei, NU vă mai automedicaţi şi renunţaţi la fumat. Stopaţi consumul de afrodisiace şi de medicamente cu sau fără prescripţie medicală - a celor pe care le luaţi din proprie iniţiativă - şi consultaţi un medic urolog pentru a exclude alte probleme ce vă pot afecta viaţa sexuală.




Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.