analize rog a fi interpretate | Forumul Medical ROmedic

analize rog a fi interpretate

04-06-2010
adrianvlaicu
Nu este medic/terapeut
adrianvlaicu
Am 30 de ani, 82 kg, 1, 80 m si mi-am facut urmatoarele analize : rog a fi interpretate : in vederea stabilirii daca am sau nu o disfunctie erectila de natura organica
TSH - 0.954 uUI/mL de referinta 0.27 - 4.20
TESTOSTERON - 22.47 nmol/L de referinta 9.9 - 27.8
TESTOSTERON LIBER - 0.045 nmol/L de referinta 0.015 - 0.145
SHBG - 32.23 nmol/L de referinta 14.5 - 48.4
LH - 8.48 mUI/mL de referinta 1.7 - 8.6
PROLACTINA - 272.3 uUI/mL de referinta 98 - 456
ESTRADIOL - 103 pmoI/L de referinta 28 - 156
COLESTEROL TOTAL - 178 150 - 200
HDL - 59 35-60 risc C 45 si prognoza buna 65
LDL - 103 0-130
TRIGLICERIDE - 53 50-150
GLICEMIE - 78 70-110
VSH 5 si 10 bun
TENSIUNE 13 cu 8
ECOGRAFIE perfecta

Probleme la testosteronul liber, shbg, L H, LDL si cam mic HDL ??? ce tratament sa urmez ??? cam care ar fi cauza disf erec rezultata din analize ?
9 comentarii
0
06-09-2010, ora 16:58
olandezul
Nu este medic/terapeut
olandezul
Salut Mr.Nick,

Sunt Mircea Constantin din Olanda acum un an pe timpul asta am discut in legatura cu afectiune mea TOC.
Deci dupa ce am reluat Seroxatul 30mg/zi mi-am revenit in aproape 9 saptamini m-am simtit f bine De reo doua luni am inceput sa mai sar din a lua in fiecare zi pastila am fost si putin suparat din diverse probleme financiare acum am o mini recurenta ce trebui sa fac ca sa ma pot pune din nou pe picioare??? sa iau 45mg/zi temporar???
Te rog mult ajuta-ma.
Cu deferenta, Mircea Constantin
0
09-09-2010, ora 23:22
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Stimate d-nule Mircea Constantin,

Medicul dvs. curant v-a recomandat să nu mai luaţi pastila zilnic, după ce vă veţi stabiliza starea mentalo-psihică, sau aţi apelat la acest mod de administrare din proprie iniţiativă? (eu deduc că dvs. aţi apelat, dar s-ar putea să mă înşel). Dacă aţi apelat la acest mod din proprie iniţiativă, vă rog să reluaţi administrarea zilnică a celor 30 mg de seroxat, dar să mergeţi şi la un consult medical (starea dvs. trebuie examinată periodic de către medicul dvs. psihiatru). Dacă, însă, medicul v-a recomandat, vă rog să discutaţi cu dânsul, pentru a vă reface schema terapeutică, fără a mai face dvs. ajustări nerecomandate.


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
09-09-2010, ora 23:25
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Stimate d-nule Vlaicu Adrian,

Dvs. cum vă mai simţiţi? (v-am răspuns în alt topic deschis de către dvs., dar nu am primit nicio replică).
Sper că v-aţi însănătoşit. Dacă nu, Doamne ajută să vă însănătoşiţi cât mai rapid. Dacă da, mă bucur nespus de mult pentru dvs.



Toate cele bune şi multe binecuvântări.
Cu respect,
Nick
0
14-06-2011, ora 14:57
bodo21
Nu este medic/terapeut
bodo21
buna ziua dr.nick miau aparut niste bubite sau cred ca sunt bubite pe capul penisului fix in varf, nu ma mananca, nu ma ustura, si as vrea tare mult sa ma ajutati, si daca se poate as dori sa iau legatura cu dumneavoastra uitati id-u meu bodo_henry.
0
30-06-2011, ora 05:11
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Bună dimineaţa!
Stimate drule/dle Bodo21, ar fi indicat să consultaţi un medic dermato-venerolog. Acele bubiţe pot fi de natură micotică, virotică etc. Aveţi nevoie de un consult medical profesionist - consult în urma căruia veţi primi un diagnostic şi un tratament. Până la vindecare evitaţi contactele sexuale!
Ca şi fapt divers, planta mărul lupului este foarte eficace pentru tratarea formaţiunilor genitale de aproape orice natură infecţioasă, dacă este utilizată sub formă de cremă sau tinctură, în conformitate cu instrucţiunile menţionate în prospectul aferent formei farmaceutice utilizate (în prospectul cremei sau tincturii).
Însănătoşire grabnică!
0
30-06-2011, ora 14:49
bodo21
Nu este medic/terapeut
bodo21
si unde as gasi planta asta, as gasi la farmacie?
0
02-07-2011, ora 08:39
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Bună dimineaţa!
Stimate drule/dle Bodo21, planta respectivă o puteţi găsi atât sub formă brută, ca atare, cât mai ales sub formă de cremă sau tinctură. Dv. le puteţi folosi pe amândouă, în mod alternativ, aşa cum sunt şi recomandate, pentru a obţine un sinergism benefic.
----------*
Tinctura de mărul lupului utilizaţi-o în combinaţie cu crema(alifia) cu mărul lupului şi gălbenele, după cum urmează:
După spălarea zonei afectate a penisului, de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, tamponaţi-vă zona afectată de acele bubiţe, cu puţină tinctură de mărul lupului (puneţi pe puţină vată hidrofilă medicinală o cantitate mică de tinctură, după care tamponaţi-vă); după 5 minute de la tamponare, aplicaţi-vă o cantitate mică(optimă) din crema cu mărul lupului şi gălbenele, masând gentil pentru a favoriza absorbţia ei. Tamponaţi-vă cu tinctură şi aplicaţi-vă crema timp de o lună de zile, aşa cum v-am indicat. Dacă în acest interval de timp observaţi ameliorări evidente, continuaţi administrarea până la vindecare, dar nu mai mult de încă 1-3 luni de zile, fără oprire/pauză. Dacă nu observaţi nicio ameliorare consultaţi medicul dermato-venerolog!
Tinctura şi crema, ambele, se pot cumpăra de la majoritatea plafarelor. Dacă nu le găsiţi în niciun plafar, comandaţi-le accesând unul dintre cele 2 link-uri pe care vi le-am oferit.
Mărul lupului, sau buruiana "atomică", aşa cum mai este denumită această plantă, este recunoscută în fitoterapie ca fiind un tratament excelent pentru candidoze genitale şi orice alt tip de infecţie fungică localizată, condilomatoză (negi genitali - infecţie cu virusul HPV (Human Papilloma virus)), herpes genital, formaţiuni cancerigene etc., în general orice condiţie medicală care este produsă de un agent patogen bacterian, fungic, viral, parazitar şi nu numai.
Însănătoşire grabnică!

_

Toate cele bune,
Nick

(*modificat de administrator)
0
11-09-2011, ora 16:39
victor76
Nu este medic/terapeut
victor76
Buna ziua Nick,
Nick, iti scriu cu speranta ca ma voi avea cu cine consulta. Dupa ce 10 ani am schimbat 5-6 antidepresive am zis sa punct punct acestui tip de viata. In timpul tratamentului tremuram foarte, foarte tare. Acest tremurat se accentua dupa 7-8 luni dupa ce nu mai luam tratament. Doctorii psihiatri imi spuneau ca acest tremurat este din cauza bolii mele. Am fost la un doctor in Austria (ti-am relatat acest episod) si dumnealui mi-a pus diagnosticul de sindrom serotonic. (serotonin poisoning). Ulterior am inceput sa ma documentez. Din intamplare am dat peste situl www.drugawareness.org al unei doctore din America Ann Blake Tracy. Dumneaei a infiintat o asociatie ce lupta impotriva tratamentelor antidepresive. De pe acest site am aflat ca depresia este o boala de metabolism si nu psihica. Se pare ca mancarea nu se metabolizeaza bine in ficat. Cauza principala ar fi mancarea proasta, zaharul, aspartanul, faina alba, etc. Pe acest site am aflat ca nu nivelul scazut al neurotransmitatorilor cauzeaza depresie ci mai degraba variatia glicemiei care chiar daca are un nivel ok, poate varia in limite normale prea repede. Dupa 8-9 luni de la intreruperea ultimului tratament cu antidepresive aprope nu mai tremur sau foarte putin. Din cate am inteles antidepresivele cauzeaza un exces de toxicitate care distrug fizic terminatiile neuroniilor.
Draga Nick, desi tremuratul a disparut recunosc ca a inceput sa apara depresia. Nu-ti detaliez acum atacurile de panica. Am urmarit interviewul cu Stepan Hawkings unde declara ca nu exista Dumnezeu. M-a afectat profund. Tu ce parere ai?
Doctora Ann Blake Tracy nu recomanda 5htp, deoarece sustine ca excesul ca si deficitul de serotonina are aceeasi cauza otravirea organismului. Recomanda-mi te rog daca stii un parinte cu har la care se ma duc sa cer ajjutor. Ma gandeam sa ma duc la mormantul parintelui Arsenie Boca sa ma rog. Daca iau 5 htp sau orice tratament naturist incep si tremur. Nu foarte tare ca atunci cand luam medicamente dar destul de serios. Adevarul este ca la 3 saptamani dupa ce am renuntat la antidepresive tremuram si de la o bucata de paine, nu mai vorbesc de ceai sau putin zahar. Asa mare toxicitate aveam in corp. Tu ce ma sfatuiesti sa fac?
0
26-09-2011, ora 02:23
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Salve!
Stimate dle Victor76, sindromul serotoninic v-a afectat foarte mult. Vă spun sincer că dacă Dumnezeu nu ar fi intervenit, fără doar şi poate, aţi fi murit de mult timp.
Dna dr. Ann Blake Tracy a făcut şi face nişte afirmaţii interesante, demne de luat în calcul. Într-adevăr, depresia este o boală de metabolism, care are repercursiuni psihice, însă.
_

" Am urmarit interviewul cu Stepan Hawkings unde declara ca nu exista Dumnezeu. M-a afectat profund. Tu ce parere ai? "
- Vă rog mult să nu vă lăsaţi influenţat negativ de oameni retardaţi şi sclerozaţi spiritual. Iadul este plin de agnostici precum Stephen Hawking. Dumnezeu să-l ierte!
_

" Recomanda-mi te rog daca stii un parinte cu har la care se ma duc sa cer ajjutor. Ma gandeam sa ma duc la mormantul parintelui Arsenie Boca sa ma rog "
- Puteţi să mergeţi la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Eu am fost acum un an. Veţi avea numai câştiguri spirituale!
Lui Dumnezeu trebuie să-I cereţi ajutor, în primul rând; după El Preasfintei şi Pururea Fecioarei Maria, iar după ea oricărui sfânt.
Accesaţi acest topic (poate veţi citi ceva ce vă va fi de folos!):
http://forum.romedic.ro/prod/Psihoterapie_pentru_trup_si_suflet, __din_perspectiva_medico-spirituala:_suferinta_!_059479.html

***
În acest moment mai luaţi vreun medicament/supliment alimentar? Dacă da, ce şi cum?
Cum vă simţiţi, per ansamblu? Ce vă deranjează, mai exact?
Aştept răspunsurile dv.
Toate cele bune,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: