amputatie de picior, caz nevindecat

16-09-2011
maria 1
Nu este medic/terapeut
maria 1
tatalui meu i-a fost amputat piciorul (de la sold) in 27 mai dupa 2 baypass-uri nereusite. din aceasta data si pana in prezent nu i s-a vindecat bontul, ceva tot supureaza acolo, i s-au facut 2 incizii (gauri)pe care asistenta le curata tot la 2-3 zile cu apa oxigenata, cloramina si betadinA. suntem f. dezamagiti de faptul ca nu se vindeca, iar medicul nu ne ofera nici o explicatie de specialitate. Va rog sa-mi spuneti daca este normal ca in acesta perioada sa nu se vindece. Va multumesc,
5 comentarii
0
17-09-2011, ora 08:24
simonei
Nu este medic/terapeut
simonei
Mergeti la un medic homeopat cu experienta unde ve-ti primi 1-2 remedii homeopate care sa vindece rana. Medicul celalalt nu are cum sa va ajute caci este dereglat ceva celular la care numai homeopatia ajuta.
0
18-09-2011, ora 18:04
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Mai are si alte boli ? Arterita, diabet ? Trebuia sa-l internati din nou acolo unde a fost operat, sa faca o cura de antibiotice injectabil si rana sa-i fie supravegheata de medic..nu se poate ca de aproape jumatate de an sa stea cu bontul necicatrizat, infectat, supurat..Sa mearga cineva din familie cu biletul de la spital si sa vorbeasca cu medicul care l-a opertat, sa insiste asupra situatiei lui.Nu are voie deloc sa fumeze sau sa consume alcool.
0
23-09-2011, ora 10:31
maria 1
Nu este medic/terapeut
maria 1
tata nu are diabet, nu mai fumeaza si nu consuma deloc alcool de la interventie. medicul ii spune ca este in regula, nu se poate stabili o legatura medic pacient pt ca medicul este mereu pe fuga, nu este disponibil pt. pacienti. Are o reputatie destul de proasta in spital. E poate totusi sa se recupereze asa de incet si datorita faptului ca inainte de amputatie a avut 2 baypass-ri si inca o incizie, toate in interval de 8 zile?taote intevaentiile s-au desfasurat intr-un interval de 2 sapt.
0
24-09-2011, ora 19:51
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ceva este de are o imunitate atat de scazuta si postoperator nu se poate vindeca, cicatriza, la nivelul interventiei...nu operatiile in sine sunt de vina pentru recuperarea lenta..discutati cu medicul de familie sau solicita ajutor la un alt spital..
0
06-11-2011, ora 17:00
maria 1
Nu este medic/terapeut
maria 1
am mai contactat un alt medic care a spus ca se vindeca bontul, i-a mai extras de acolo ceva( de la pansament). Acum de cca 2 sapt a inceput sa sangereze putin la bont. 2 medici spun sa ia in continuare Sintrom, air un altul sa nu mai ia. Cert este ca nu a mai sangerat cat nu a luat. Este foarte ciudat cum medici de aceasi specialitate spun lucruri diferite. Diferite sunt si opiniile legate de celalalt picior, care este si el bolnav, insa nu il doare. Nu are puls de la genunchi in jos. Unii spun ca tr. intervenit cat de repede cu bay pass, altul spune sa amane cate se poate acest lucru. Ce parere aveti?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Soldul marcatorului - primul ajutor
  •