amorteli maini si picioare

05-07-2009
Michele Barac
Nu este medic/terapeut
Michele Barac
Buna ziua, am 28 de ani si de cateva zile din cand in cand imi amortesc mainile si picioarele.Am fost racita in ultima saptamana si ma gandesc ce asi putea avea?Va multumesc
6 comentarii
0
12-07-2009, ora 15:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna ziua,

Amortelile ( ~ paresteziile)sunt simptome specifice multor afectiuni, dela cele care afecteaza sist. nervos, pana la cele care afecteaza sist. circulator. Consultati un medic neurolog/internist pt a afla concret de ce suferiti si pt a primi un tratament corespunzator patologiei de care suferiti!

Multa sanatate ;)
0
10-08-2010, ora 18:12
bogdan daniel
Nu este medic/terapeut
bogdan daniel
bunaziua va rog sami spuneti si mie ma doare rau mana dreapta nu mam lovit ami amorteste si picioru drept ma doare capu am fc remene si nimic am spodeloza cervicala de la aia sa fie si am ameteli foarte puternici
0
12-08-2010, ora 00:23
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate domn Daniel B.,

Spondiloza cervicală poate sta la baza manifestărilor dvs., cel puţin parţial, nu neapărat total. Ar fi indicat să consultaţi un medic internist, pentru a beneficia de o reexaminare, pentru că unele simptome pot fi produse şi de alte condiţii medicale, de la cele care afectează sistemul cardio-vascular până la cele care afectează sistemul nervos (RMN-ul nu poate evidenţia toate dezechilibrele). Dacă nu doriţi să primiţi tratament alopat, consultaţi un medic care vă poate aborda din punct de vedere naturopat (fitoterapeut, api-fito-terapeut, acupunctor, homeopat etc.)
În ceea ce priveşte spondiloza cervicală, puteţi recurge, pe lângă tratamentul medicamentos, la kinetoterapie, adică la gimnastică medicală, eventual la fizioterapie asociată cu masaj terapeutic. Ambele vă pot ajuta foarte mult.


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
30-07-2012, ora 14:35
elna2011
Nu este medic/terapeut
elna2011
Buna ziua,


De cateva saptamani imi amortesc foarte des picioarele si mainile, noaptea ma trezesc cu crampe musculare la picioare si trebuie sa ma dau jos din pat sa ma misc pentru ca sunt foarte dureroase. O alta problema ar mai fii durerea de la gat, din zona cefei. Ma puteti ajuta cu un sfat?
0
30-07-2012, ora 22:00
putinkova
Nu este medic/terapeut
putinkova
Mama mea, in varsta de 50 de ani, are ca simptom amortirea mainii drepte. A inceput progresiv de la degete si s-a extins pe toata palma. Senzatia de amorteala este insotita de furnicaturi. Debutul am inteles ca a fost in urma cu trei saptamani iar in cursul zilei de azi a avut o vizita la medicul de familie care i-a prescris vitamine naturiste.
In urma cu 2 luni a avut aceeasi senzatie de amorteala la mana stanga dar a fost doar la nivelul degetelor si a trecut in circa 2 saptamani.
Stiu ca sunt multiple cauzele care determina acest tip de simptome dar sunt curioasa daca exista vreo modalitate prin care le pot reduce.
In cazul in care simptomenele persista, ar trebuie sa viziteze un alt medic generalist sau un specialist (neurolog)?
0
24-08-2012, ora 17:53
karla23
Nu este medic/terapeut
karla23
Buna ziua.
In urma unei investigatii CT am fost diagnosticata cu:
- chist arahnoidian cu dimensiuni axiale maxime de 11/10 mm, situat interemisferic cerebelos postero-inferior.
Cat de mult ar trebui sa ma ingrijoreze acest lucru? Mai mult, as vrea sa stiu daca aceste chisturi de regula... cresc si in ce conditii si "cu ce viteza".
- psamom de 5/3 mmla nivel frontal paramedian dreapta. Cu ce se trateaza nechirurgical?
- micronodul parenchimatos situat subpleural. Ce tratamente/investigatii suplimentare sugerati?
- benzi de fibroza parenchimatoasa pulmonara, benzi de fibroza pleuro-septala, condensare focala subpleurala pseudonodulara - nodul "geam mat" situat subpleural, cu diametrul de 5 mm
- imagini limfoganglionare cu diametre axiale maxime de 11/5 mm, cu centru lipomatos, situate la nivel axial bilateral.
As dori sa-mi spuneti ce tratamente ati utilizat si cu ce efecte.
De asemenea, am citit despre acel Tahitian Noni Juice Original, intrebarea mea este daca ajuta in vreunul dintre aceste diagnostice.
Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amorțeli și furnicături în tot corpul - cauze și tratament
  •