amorteli ale mainilor si picioarelor

13-09-2014
elena teodora
Nu este medic/terapeut
elena teodora
In urma cu un an si jumatate am fost operata de un cancer ovarian, chimio tratat..la o luna dupa terminarea tratamentului chimio mi-au amortit picioarele pana la brau, apoi mainile.In momentul de fata pe partea stanga simt un curent care coboara pe os...de dupa cap pana in varful piciorului.Partea urata este ca mi-se contracta muschii la mana stanga de parca ar fi un carcel si ma tine cateva secunde.ce ar putea fi?
5 comentarii
0
14-09-2014, ora 00:53
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Elena eu sunt pacient de cancer sub tratament si ma lupt cu el de aproape sase ani si eu aveam dureri de mijloc care coborau pe muschii si oasele picioarelor cand ma ridicam din pat dar la mine au trecut odata cu scaderea tumorii care este situata langa coloana vertebrala, si te sfatuiesc sa mergi la un control amanuntit si cel mai bine este sa mergi intai la medicul care tea operat si cel care sa ocupat de tratamentul tau chimio, NU MAI ASTEPTA CA SA NU REGRETI MAI TARZIU, daca tot ai fost invingatoare o data cu cancerul fii si acum nu te da batuta.
0
25-09-2014, ora 21:28
elena teodora
Nu este medic/terapeut
elena teodora
MARTON, iti multumesc pentru raspuns!astept acum sa-mi fac un RMN la cap si coloana.sa speram ca va fi bine.speranta moare ultima!
0
25-09-2014, ora 21:54
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
SPERANTA NU MOARE NICIODATA sper sa mai postezi si dupa control si sa auzim de bine.
0
18-10-2014, ora 16:18
smariana54
Nu este medic/terapeut
smariana54
in urma unei operatii grele de cancer uterin, am inceput sa simt dureri de picioare si maini, amorteli, arsuri, carcei, in timp au fost tot mai puternice incat astazi ma deplasez ff greu. Am fost diagnosticata cu polineuropatie senzitivo-motorie. Mi-au fost prescrise multe medicamente; gabapentina, lryrica, antiinflamatorii dar fara nici un rezultat. RMN a iesit acceptabil. Am facut si ENG, masurarea nervilor unde mi s-a confirmat diagnosticul rezultand ca nervii de la picioare sunt afectati in proportie de 70% iar la maini de 40%. Ce ma sfatuiti sa fac pentru ameliorarea durerilor si a bolii? de 7 ani nu mai am putere si in ultimul am nu mai pot merge fara ajutor. Am si diabet insulino-dependent si glicemia ma lupt sa o tin cat de cat sub control.
0
29-10-2014, ora 22:09
elena teodora
Nu este medic/terapeut
elena teodora
Offf!!!am facut si RMN-ul la Cap, coloana cervicala, vertebrala si.BAU!SCLEROZA MULTIPLA!!!Asta era cauza amortelilor mele.Acum am facut o tura de Cortizon cu ceva vitamine...muschii nu ma mai dordar bine tot nu este.Voi merge si la Cluj sa vedem ce va zice acolo specialisti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: