cateva seri ma trezesc cu mana dreapta amortita si cu dureri usoare

19-02-2010
alina.iatan
Nu este medic/terapeut
alina.iatan
buna ziua!
ma numesc Alina, am 30 de ani, si de cateva seri ma trezesc cu mana dreapta amortita si chiar usoara durere in dreptul cotului. analizele sunt bune, nu sufar de alta boala. sunt fiziokinetoterapeut si as vrea sa stiu daca ma pot ajuta singura cu sedinte de limfodrenaj sau gimnastica medicala. va multumesc sincer! Alina Iatan.
5 comentarii
0
19-02-2010, ora 13:26
Sara_SRA
Nu este medic/terapeut
Sara_SRA
Buna alina, nu crezi sa fie vorba de vreo lipsa de calciu? eu am avut aceasta problema, cu amorteli ale diferitelor parti din corp, aceasta amorteala la mine cel putin se numea spasmofilie... o lipsa mare de calciu...
0
19-02-2010, ora 23:42
alina.iatan
Nu este medic/terapeut
alina.iatan
multumesc de raspuns! deja am inceput sa iau calciu+vit D., dar trebuie sa fac o electromiograma la recomandarea medicului specialist! analizele s-au dovedit a fi bune! vom vedea...
0
27-02-2010, ora 12:41
sorescutica
Nu este medic/terapeut
sorescutica
Buna ziua! Am si o amorteala de trei zile la degetul mic al mainii stangi, si o stare asa de disconfort cu asa problema, va rog sa ma ajutati cu vreun sfat. Va multumesc.
0
28-02-2010, ora 00:25
alina.iatan
Nu este medic/terapeut
alina.iatan
buna seara! ma numesc Alina Iatan, sunt fiziokinetoterapeut, si as dori sa imi spuneti daca va stiti cu vreo tasare vertebrala in zona cervicala, sau daca v-ati lovit in cot de curand si nu ati dat importanta sau daca ati solicitat mana prea mult si degetul a fost supus unui traumatism. in functie de anamneza dvs. va putem raspunde cu un sfat. Astept un raspuns! Multumesc!
0
01-03-2010, ora 19:06
tracasat
Nu este medic/terapeut
tracasat
buna!am de vreo 2 saptamani amorteli si furnicaturi in partea stanga, picior inpartea de jos si antebrat.apar si dispar depinde de vreme.mai apar si inzona fetei sau a omoplatului sau stern sus dar toate in stanga.iau de 8 zile ca+d3 si mg b6.am zile mai bune si mai rele.la neurolog mi-a zis ca am circulatie periferica slaba.sa ma duc la cardio.inca nu am facut-o dar o voi face.tens 14 cu 8.voi ce credeti?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: