amorteala puternica !

23-11-2014
cata90
Nu este medic/terapeut
cata90
buna ziua, ma numesc catalin, am 24 de ani, 185 cm si 90 de kg, de vreo 2 luni cel putin atunci am realizat, imi amorteste coapsa dreapta, de deasupra genunchiului pana aproape de sold, pe partea de sus, o simt amortita mereu, rare ori o simt bine, nu simt nici cald nici rece, nu am o zona imflata, sau cu alte chestii, doar ca acum mai nou a inceput sa imi 'zvacneasca' usor si simt asa cateodata, in special seara o arsura ! Din cate am observat, cel mai amortit sunt cand sunt in pat, si stau ne facand miscare !

Pe langa asta mai simt si o slabiciune usoara in mana dreapta si mai nou sau cel putin de o saptamana am descoperit, poate e normal, sau poate nu, am o vena de la cap umflata, in dreapta fix deasupra urechii am cautat pe net si se cheama artera temporala superficiala

Intreb aici deoarece sunt speriat, si momentan nu dispun de banii necesari unei vizite medicale din cauza ca nu sunt asigurat !

Multumesc frumos !
1 comentarii
0
04-12-2014, ora 16:24
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Amortelile pa care le simtiti in coapsa ar putea sa fie ceea ce se numeste meralgie parestezica - pote sa fie din cauza coloanei sau de la o curea prea stransa. Nu cred ca are legatura cu celelalte simptome pe care le-ai descris. Slabiciunea la mana dreapta trebuie sa o vada cineva - nu am ce sa spun despre asta la distanta, iar vena umflata la cap nu este artera temporala - arterele si venele sunt lucruri diferite, si arterele nu se umfla - din punctul asta de vedere nu iti fa griji. Oricum, ceea ce am scris sunt doar suspiciuni, ele nu înlocuiesc un control neurologic fata in fata, pe care este necesar sa il faci. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amorțeli și furnicături în tot corpul - cauze și tratament
  •