amorteala mana

26-09-2012
nicole2012
Nu este medic/terapeut
nicole2012
am adormit intr-o dupa amiaza pe mana stanga si cand m-am trezit nu o mai simteam, nu puteam sa o misc. M-am ridicat din pat si am intrat in panica, probabil, pt ca incepusem sa nu imi mai simt corpul. Puteam sa merg, dar parca mergeam mecanic pt ca nu imi mai simteam corpul. Intre timp mana si-a revenit. Mai patisem cu mana sa imi amorteasaca, dar senzatia din corp era foarte ciudata, pt ca efectiv nu imi simteam corpul, desi puteam sa merg si sa vorbesc, iar fata mea era vanata. Daca ma poate ajuta cineva cu o parere.
1 comentarii
0
27-09-2012, ora 13:00
herzigova
Nu este medic/terapeut
herzigova
si eu patesc la fel, imi amorteste bratul stang in timp ce dorm dar rau de tot, de abia pot sa il misc cu mana cealalta.
Am un inceput de spondiloza cervicala, de cand s-a instalat toamna, sunt "paralizata" pe partea stanga, gatul, omoplatul, bratul amortit cateodata se instaleaza si o migrena din cauza asta, imi pocneste gatul, degeaba iau antiimflamator ca tot simt amorteala aia. Am mai facut fizioterapie dar acum 2 ani si atunci m-am hoatarat pt ca efectiv am ramas cu gatul intepenit vreo 4 zile fara sa pot intoarce capul. Va rog daca vreun medic mi-ar putea da vreun sfat, cum sa procedez, caci de 3 saptamani nu ma lasa durerea si s-a instalat doar pe parte stanga, e de rau? Ma refer ca e pe partea cu inima.
Va multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.