amigdale inflamate

23-03-2011
Alexxa18
Nu este medic/terapeut
Alexxa18
Buna ziua, de cateva zile ma doare gatul foarte rau gatul. Amigdalele sunt imflamate, marite nu stiu cum as putea sa explic, se simte si pe afara ca niste umflaturi si este foarte deranjant. ce as putea sa fac, cum trebuie tratat acest lucru?
4 comentarii
0
23-03-2011, ora 23:41
Cristina68
Nu este medic/terapeut
Cristina68
Buna seara ! Am 18 ani si am facut amigdalita pultacee 3 ani la rand care imi trece doar cu antibiotice - penicilina injectabil. Acum 3 sapt. am facut din nou amigdalita asociata cu gripa, cu temp. mare cateva zile la rand, cu frisoane, mi-a fost foarte rau. A cedat dupa 10 zile de antibiotice penicilina injectabil din 6 in 6 ore. Culmea dupa aproximativ 1 h de la administrarea penicilinei faceam imediat frison, apoi temp mare si asta s-a repetat de cateva ori. Acum sunt bine, ASLO este sub 200 iar doctorita mi-a dat sa fac si 2 moldamine care ma dor ingrozitor. La recomandarea medicului de maine incep tratamentul pentru imunitate cu RIBOMUNYL. Nu stiu ce reactie va avea pentru ca eu nu am luat nimic pentru imunitate pana la varsta asta pentru ca nu mi-a recomandat nimeni cu toate ca am avut pb. cu amigdalele mai tot timpul. As da orice, oricat ar costa pt. ca de data asta mi-a fost fost fff rau, ca m-am saturat de atatea antibiotice. Sfatuiti-ma ce sa fac, as vrea sa-mi scot amigdalele dar doctorita nu este de acord, a zis sa incercam cu RIBOMUNYL pt. imunitate. Va multumesc
0
24-03-2011, ora 14:50
carmen dicu
Nu este medic/terapeut
carmen dicu
Nu trebuie dr. sa fie de acord ca nu ea se chinuie. Scoate amigdalele dupa ce iei pt imunitate. O sa te miri singura ce bine este fara ele. Atat ca trebuie sa ai grija la bronsite.
0
24-03-2011, ora 15:34
Cristina68
Nu este medic/terapeut
Cristina68
Buna. Carmen ai cumva amigdalele scoase sau cunosti pe cineva care a trecut printr-o operatie ? Spune-mi si mie la ce spital din Bucuresti se fac asemenea operatii ca eu sunt din provincie si nu prea am idee unde sa merg. Recunosc ca imi este putin teama de operatie dar prin ce am trecut eu de data asta sunt hotarata sa le scot. Multumesc pentru incurajari si tinem legatura. O zi buna
0
24-03-2011, ora 16:25
Cristina68
Nu este medic/terapeut
Cristina68
Mai am o intrebare. Cand se ia bronhovaxom, pe toata perioada anului sau numai toamna cand pregatesti organismul pentru perioada rece ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Amigdalele, folosite în teste de laborator pentru analiza efectului medicamentelor asupra celulelor imune
  • Amigdalele umane absorb nanoplasticele, sugerează cercetătorii
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  •