ameteli, greturi si dureri de cap

07-02-2013
gavriliuc maria
Nu este medic/terapeut
gavriliuc maria
Buna ziua tuturor. In luna decembrie am inceput sa ma simt foarte rau, m.am trezit cu ameteli, greturi, si simptomele ca si cum asi fi baut cateva zile la rand.Dupa o saptamana si ceva am mers la medic, iar la recomandarea lui mi.am facut o serie de analize( pt anemie, calciu, viteza sangelui, fier), mi.au iesit toate bune, si mi.a zis k ar pute fi de la stres.Precizez ca ma mai doare si dupa gat. iar de cateva zile m.au luat din nou aceste simptome, dar nu le am mereu.ma iau, ma lasa si tot asa, mai concret parca asi fi beata si kand misc capu ma ameteste.ma poate indruma cineva ce sa fac??va multumesc!
4 comentarii
0
07-02-2013, ora 18:03
uliana
Nu este medic/terapeut
uliana
Maria, investigheza-ti coloana cervicala (radiografie de coloana, interpretat de neurolog). Simptomele tale sint caracteristice pentru spondiloza cervicala !
Spre mai mare siguranta, controleaza si tensiunea arteriala, s-ar putea sa faci pusee de tensiune !
Numai bine !
0
08-02-2013, ora 01:22
gavriliuc maria
Nu este medic/terapeut
gavriliuc maria
Va multumesc Uliana, mi s.a spus ca asi putea avea inceput de spondiloza cervicala, dar nu mi s.a dat nici un tratament pt ca nu ar fi asa grav, domna doctor a pus problema pe stres.am sa merg sa fac mai multe investigatii. sanatate muta.
0
08-02-2013, ora 16:07
uliana
Nu este medic/terapeut
uliana
Maria draga, nu te impacienta, eventual cere o trimitere catre un medic reumatolog (ori balneolog sau ortoped) care sa-ti prescrie niste sedinte de fizioterapie si kinetoterapie. Ar fi utile aceste exercitii, ca sa nu se agraveze simptomatologia si sa trebuiasca sa recurgi la antiinflamatoare si calmante.
Sa-ti fie bine !
0
09-02-2013, ora 13:26
AngiKpp
Nu este medic/terapeut
AngiKpp
Maria eu cred ca ar trebui sa mergi la un neurolog, din cele scrise de tine suferi de sindrom vertiginos care se manifesta asa: ameteli fara o cauza precisa, greturi, senzatie ca nu iti poti tine echilibrul. Am o intrebare: te doare sau te-a durut vreo ureche sau amandoua in ultima perioada? pentru linistirea ta poti face un test simplu:inchizi ochii si iti tii corpul nemiscat daca te dezechilibrezi cel mai sigur este o problema a urechii interne care cauzeaza simptomele amintite mai sus!!
Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • De ce apare amețeala?
  • Greața în sarcină
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce apare greața în sarcină?
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • Amețeli frecvente - e normal să amețești zilnic? Despre cauzele amețelilor
  • Senzația de greață după masă - afecțiuni posibile
  •