ameteli dese

13-01-2009
aridana
Nu este medic/terapeut
aridana
Vreau sa va iuntreb care ar putea fi cauza ametelilor dese care nu imi dau pace.incep asa dintr-o data fara nici un motiv. sunt asa ametita foarte tare de sus din crestet nu vad clar nu ma pot coordona forte bine parca nici nu pot vorbi corect(asa simt eu) nu ma pot concentra si uneori sunt forta agitata imi e frica. in acele momente degetele de la mini si picioare si nasul imi sunt foarte reci si cateodata imi e si foarte frig ma doare asa capul si parca si la inima ma doare..am o tensiune oscilanta (creste brusc ). am 27 de ani si acum ma simt foarte ametita sunt in a 2-a zi de ciclu.va rog ajutati-ma !!la ce medic sa ma duc?analizele le-am facut si inafara de un vsh de 50 si o proteina c reactiva de 15 toate sunt ok.astept un raspyuuns va rog frumos!
4 comentarii
0
14-01-2009, ora 20:14
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Vad ca din martie anul trecut tot vorbesti de ameteli si tensiune oscilanta.Nu ai medic de familie?Ce ai facut pentru aceste manifestari de aproape un an incoace? Un examen endocrinologic ai fost interesata sa faci, caci si atunci am vazut ca ti-a fost recomandat!?Dar un consult oftalmologic?
0
14-01-2009, ora 20:32
aridana
Nu este medic/terapeut
aridana
Va multumesc ca ati avut amabilitattea sa cititi i intrebarea mea!Nu am vrut sa deranjez cu instentele mele ;am crezut ca poate am sa gasesc pe cineva care se confrunta cu asa ceva.am medic de familie consult endocrinologic si oftalmologic am facut analize(dupa cum am si scris mai toate mesajele)am facut si rmn ct si multe alte investigatii si rezolvare nu am primit.de 4 ani de cand am probleme(si din ce in ce mai deranjantesi paote mai grave) am facut foarte multe investigatii dar rezolvare nu am primit fiecare medic da un diagostic diferit si alte pastile dar nici unele care sa imi rezolve problema ;de asta incerc sa mai scri u din cand in cand poate este cineva dare trece sau a trecut prin asa ceva. daca aveam tratamet sau ceva de care sa ma agat nu tot scriam.vad ca deranjez ca intreb asa ca o sa incerc sa ma abtin.
0
19-01-2009, ora 09:24
drutyk
Nu este medic/terapeut
drutyk
Buna aridana...Ce vb tu sunt ameteli provocate d frica.eu acelasi lucru il aveam..ameteam simtzeam furnicaturi, nu mah puteam concentra, vorbire incoerenta asa simteam eu.pana cand am luat tot doctori si mi-a spus ca sunt ipocondru(adik crezi ca ai ceva dar de fapt nu ai nimic)..incearca un psiholog bun...si niste vitamine.si eu mai ametesc dar foarte putzin...sper ca sfatul meu sa iti fie de ajutor,...
0
13-11-2010, ora 00:31
el50
Nu este medic/terapeut
el50
Da, asa fac, domnii doctori, suntem ipohondrii, am si eu ameteli si imi creste brusc tensiunea si pulsul, uite, acum, mi-a crescut 160 cu 100 si pulsul 113, am mai patit intr-o zi asa si am fugit la doctor.La doctorul de familie sa-mi dea trimitere la cardiologie, la cardiologie nu se fac programari decat o data pe saptamana, lunea si era intr-o marti;m-am dus iar la medicul de familie sa-i spun, m-a trimis la spital, acolo m-au certat ca n-am doctor la policlinica?ca n-am tensiune mare, 160...Si asta in conditia in care tensiunea mea normala e 10 sau 11, o crestere la 16 ma da peste cap, rau de tot, ameteli mari, pulsul mare...nu mai indraznesc sa merg la medici, nu stiu ce sa fac...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •