ameteli de cap groaznice si stare de voma

27-03-2010
gabyDT82
Nu este medic/terapeut
gabyDT82
Buna ziua,
As avea si eu nevoiede o parere.
Am avut si eu de curand niste ameteli ingrozitoare si acest lucru si m-a cam pus pe ganduri.
M-am trezit de dimineata cu senzia ca sa misca camera cu mine in momentul in care vroiam misc capul, urmata de transpiratii reci ( gen...ma simteam rece dar eram transpirata in acelasi timp), senzatie de greata. Pana la urma chiar am vomitat de cateva ori, dupa ce a trebuit sa ma ridic fortat din pat ca sa deschid usa. Am stat mai toata ziua la pat, pe partea stanga pentru ca pe alta parte ma lua ameteala ( am avut si scaun dar nu diaree) Ma gandesc ca aceste simptome pleaca de la stomac. Nu aveam nimic in el si totusi imi venea sa vomit. Am patit ceva asemanator si in trecut : ma trezeam nopatea cu o stare de ameteala si traspiratii reci si simteam nevoie sa manac ceva ca sa nu lesin. Tin sa mantionez ca nu sunt genul sa ma infometez, manca de fiecare data cand am nevoie, dar probabil ca uneori stomacul meu de seara pana dimineata a doua zi nu rezita.Nu stiu ce sa cred... Le ce doctor sa apelez, la gastroenterolog sau la neurolog ?
Mulrumesc mult de sfat
2 comentarii
0
27-03-2010, ora 23:28
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cel mai bine ar fi sa nu apelezi la nici unul din cei 2 ca nu prea te pot ajuta decat sa suprimi simptomele pt. o vreme. Insa un medic homeopat bun cred ca te poate ajuta, si ar fi de preferat, mai ales ca simptomele pe care le descrii sunt f. tipice pt. un anumit remediu homeopat care iese deja in evidenta din simptomele clare pe care le-ai descris.
Cu alte cuvinte ar fi f. usor de gasit remediul vindecator acum in homeopatie. Nu toti oamenii au simptome atat de clare.
0
28-03-2010, ora 11:50
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Eu v-aş sfătui la gastroenterolog iniţial, simptomele cu siguranţă pot ţine de sfera digestivă
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.