ameteli la intoarcere in pozitia culcat.

14-08-2012
rox148
Nu este medic/terapeut
rox148
Buna ziua, am 35 de ani, si sunt foarte speriata ca nu stiu ce se intampla cu aceste ameteli, e prima data cand mi se intampla.
Cum a inceput : de obicei ma culc foarte tarziu dupa orele 12, am simtit capul greu si stare de somn ff puternica, cand m-am pus in pat si ma roteam ca tot omul pe o parte si pe alta ameteam (ca la betie). Nu m-am speriat pe moment am dat vina pe oboseala, dar de dimineata cand m-am trezit, aceleasi ameteli le aveam, dar numai la rotire !

M-am dat jos din pat si surprinzator in picioare nu ameteam deloc insa aveam o stare de plutire, parca m-as fi trezit din anestezie(parca as fi fost teleghidata ).In fine, ametelile s-au diminuat in intensitate in fiecare zi, a doua zi am avut si ciclu.

Acum au disparut aproape detot, doar daca nu pun perna sub cap deci sunt pe plan intins si stau pe spate sau ma rotesc spre dreapta, am o usoara ameteala de cateva secunde.

Mentionez :NU am stare de voma, NU vajait in urechi, in schimb am dureri de spate de coloana, si odata cu ametelile am simtit si ceafa intepenita cand suceam capul in partea stanga ! Oare ce ar putea fi, nu stiu unde sa ma adresez la neurologie sau sa fie ceva de la coloana, anemie ? Multumesc anticipat pt. raspunsuri.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.