ameteli

09-08-2011
monicka
Nu este medic/terapeut
monicka
Buna ziua, rc
In urma cu citeva saptamini, in urma unor ameteli cu stari de voma am facut mai multe controale medicale respectiv Orl, examen tomografic, radiografie coloana cervicala, control inima. in urma acestor examinari a reiesit totul normal. Diagnosticul a fost de la Orl Sindrom Icvb, de la neurologie Sindrom vertiginos. Tratamentul a fost Betaserc, Bilobil, Vitamax.
Problema mea este ca nici acum dupa aproape 6 sapamini nu ma simt bine. Nu mai ametesc in sensul ca se invirte casa cu mine dar de fiecare data cand ma ridic in picioare si merg am impresia ca ma prabusesc. Poate sa ma ajute cineva cu un sfat, ce control sa mai fac, sau cat timp tin aceste stari, pentru ca e foarte neplacut sa nu poti sa fi stapin pe picioarele tale. Atunci cand ametesc ma doare si piciorul drept. Mentionez ca ma doare si capul, in zona coloanei cervicale.
Au vreo legatura ametelile cu faptul ca am avut doua operatii cu anestezie in coloana si am miscat capul imediat dupa operatie?
Va multumesc !
2 comentarii
0
09-08-2011, ora 16:48
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Draga Monicka,

Citind cu atentie postarile tale anterioare, inteleg ca te confrunti de ceva vreme cu unele stari suparatoare. Este un lucru bun ca in urma analizelor medicale, a investigatiilor facute de tine de-a lungul timpului nu au reiesit probleme mari de sanatate. Datorita fapatului ca resimti starile aceastea neplacute de neliniste si ingrijorare mare, insotite de simptome, iti recomand sa apelezi cu incredere la ajutorul unui psiholog specialist. Starile de ingrijorare mare, teama, neliniste, agitatie si simptome precum ameteala, presiune in urechi, palpitatii ale inimii, senzatia brusca de caldura, de frison, amorteli ale membrelor si altele sunt specifice anxietatii. De aceea, nu ezita sa incepi un demers psihoterapeutic adecvat. Cu cat mai repede, cu atat mai bine pentru tine, caci in timp aceste stari pot sa iti afecteze viata destul de mult.

Cu speranta ca ti-am fost de ajutor, iti doresc toate cele bune si multa sanatate!

Cu multa caldura,
Psiholog Doina Grasu
0
09-08-2011, ora 18:25
monicka
Nu este medic/terapeut
monicka
Va multumesc pentru sfat.

Cu stima,
Monica
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.