ameteli

18-12-2010
bim bin
Nu este medic/terapeut
bim bin
acum cateva zile am avut o durere de cap cumplita nu am putut sta in picioare, cu senzatii de voma si ameteli.mi s-a pus o perfuzie cu glucoza si calciu dar sunt tot timpul ametita si somnolenta, simt in permanenta nevoia de ceva dulce, ciocolata mai ales.am avut glicemia 105 dupa ce toata ziua am mancat doar dulciuri.nu am pofta de mancare, nu transpir excesiv, nu simt nevoia de a consuma lichide.acum 2 luni dr de familie mi-a zis ca am o tahicardie si pierd calciu in perioada de ciclu.la spital mi-au spus ca am spasmofilie.nu -mi amorteste mana, buza, nu am contractii musculare.sunt la un pas de o criza de nervi din cauza starii pe care o am.pentru ca nu stiu ce am.fiecare au pareri diferite.marti sunt programata la analize.dar pana atunci va rog spuneti-mi ce ar putea fi.
1 comentarii
0
18-12-2010, ora 15:56
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E posibil sa ai o carenta vitaminica si minerala.analizele vor spune.mananca multe fructe, mere, citrice si nu mai lua nici un medicament pana la analize.sa duci si o proba de urina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici