ameteli

12-02-2010
ema-pop
Nu este medic/terapeut
ema-pop
Buna ziua Am 35 de ani, 1, 64/46 kg, am nascut acum 3 ani, si la 2 luni dupa nastere m-am simtit foarte rau, slabita, obosita, episoade de vertij, ameteli, dureri de spate, de articulatii, mai ales la schimbari de vreme. Am facut o serie de teste de laborator, inclusiv teste imunologice care au iesit normale, in afara de calciu ionic-care e sub limita, RMN cerebral -normal, ORL-nimic, endocrinologie-normal, cardiologie-tahicardie sinusala, ecografie abdominala-fara modificari, radiografie cervicala-rezultat: scolioza dextroconvexa centrata pe D6, rectitudinea coloanei cervicale fara modificari.Lucrez la calculator si trebuie sa fac pauze dese din cauza ametelilor.Port ochelari, si desi am tulburari de vedere n-au trebuit schimbati.Am fost si la psihiatru intr-un sfarsit, dar nu mi-a prescris decat vitamine.Ce investigatii sa mai fac?Singurele dureri pe care le am sunt coloana, capul si uneori splina.M-ar ajuta gimnastica medicala sa scap de ameteli?Am renuntat la antiinflamatoare din cauza ca imi provoaca dureri de stomac.
Va rog un sfat, va multumesc!
3 comentarii
0
12-02-2010, ora 11:05
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
De curand am dat la cineva un remediu homeopat pt. pietre la rinichi care au avut ca "efect secundar" imediat disparitia ametelilor. Ametelile vin des din cauza depunerilor de pe vasele de sange. Remediul a eliminat atat pietrele cat si depunerile de pa vase ducand la disparitia ametelilor. Am vazut ca si dvoastra aveti dispozitie pt. pietre la rinichi. Aceste pietre se fac de fapt de la sentimentele negative pe care oamenii le poarta cu ei ani intregi, atata vreme cat nu schimbati atitudinea veti avea aceasta dispozitie.

Analizele degeaba le faceti, aceste cauze subtile nu sunt cunoscute de medicina si chiar daca ar fi, nu exista medicamente chimice sa le vindece. Asa ca mai bine schimbati medicina caci analizele acestea folosesc numai laboratoarelor care le fac si in plus multe din ele sunt daunatoare.
0
12-02-2010, ora 11:50
ema-pop
Nu este medic/terapeut
ema-pop
Intr-adevar am avut de cateva ori pietre la rinichi, pe care le-am eliminat din fericire fara operatie, nu stiu daca din cauza sentimentelor negative, eu sunt o fire optimista, vesela, daca ma supara cineva iert si uit repede, evit certurile, barfele, sunt sarea si piperul in familie si la servici, glumesc foarte mult, ma rog mult, imi place sa ajut din inima pe oricine.Singura problema e ca in ultima vreme ma simt ca o leguma din cauza problemelor de sanatate, nu mai am energia pe care o aveam inainte.Va rog sa-mi recomandati ceva care sa ma ajute sa-mi revin.
0
12-02-2010, ora 13:41
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergeti la Dr. Silvia Nedelcu in Bucuresti, medic homeopat. Consultatia este in jur de 90 der Ron si se merita. Adresa ei o gasiti in Google.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •