ameteli

29-07-2009
ema-pop
Nu este medic/terapeut
ema-pop
Am nascut acum 2 ani si de atunci am o stare de ameteala continua -parca alunec- si slabiciune aproape tot timpul, doar daca stau intinsa nu ametesc. Am 1, 64 si 45 kg.Alte simptome: palpitatii, senzatie de sufocare uneori -fara nod in gat, am nod in stomac, oboseala, cateodata furnicaturi in tot corpul, dureri de spate si uneori vedere incetosata.Analizele de sange au iesit bune-doar calciul e putin la limita, analize tiroida bune, O.R.L.-nimic, medicul m-a trimis la neurolog, neurologul la R.M.N.-care a iesit normal, cica ar fi oboseala cronica-desi ma odihnesc bine, oftamologul mi-a spus ca nu trebuie sa-mi schimb ochelarii, ecografie abdominala-toate normale, analize hormonale normale, radiografie cervicala-scolioza, tensiune 120cu 80, am fost si la un psihiatru- diagnostic:hipocalcemie, doar la cardiologie n-am fost.Cand se schimba vremea ma simt mai ametita.Va rog sa ma ajutati cu un sfat, nu mai suport starea aceasta, am revenit de o luna la serviciu si abia pot sa stau la calculator.Sa fie de la spate, chiar asa ameteli cumplite?Va multumesc!
3 comentarii
0
29-07-2009, ora 15:15
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ce aveti suna tipic ca la femeile care dupa nastere raman cu ceva in sange, care cauzeaza aceste simptome ulterioare. Nu poate fi depista nimic la analizele facute de doctori caci este vorba de un patogen.
Exista remediu homeopat pt. asa ceva asa, ca consultati un medic homeopat und tratamentul este f. scurt, simplu si fara efecte adverse. Indiferent insa de aveti.
0
29-07-2009, ora 17:26
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
S-ar putea sa aveti o circulatie cerebrala deficitara. Nu v-ar strica un supliment care sa remedieze acest deficit/insuficienta. Consultati un fitoterapeut!

Multa sanatate;)
0
04-08-2009, ora 11:33
ema-pop
Nu este medic/terapeut
ema-pop
Va multumesc pentru mesaje, sper sa-mi revin intr-o buna zi. Am inceput sa i-au de un an si ceva bilobil pentru circulatie, calciu, magneziu, vitamine si tot ametita sunt.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •