amar pe limba

23-08-2009
boncz mihaela
Nu este medic/terapeut
boncz mihaela
BUNA ZIUA DE 4 ANI SUNT OPERATA DE FIERE LAPAROSCOPIC -P PIETRICICA DE 2.5 CM DE ATUNCEA AM MEREU PROBLEME ACUM CEL MAI NOU AM AMAR PE LIMBA GUST AMAR PE LIMBA CE POT FACE ECOGRAF AM FACUT E BINE CE SA FAC, DESEORI AM CRAMPE DIAREE DURERI IN ACEA ZONA DAR ACUMA CEL MAI NOU SI MAI RAU AMAR PE LIMBA SENZATIA ACEASTA NU IMI DA PACE CE POT LUA AM LUAT DEBRIDAD SI PANZCEBIL
2 comentarii
0
23-08-2009, ora 19:23
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Consultati-va cu medicul care a intervenit chirurgical pt remedierea problemei biliare.. (pt consult si eventual analize).pana atunci, pt aceasta senzatie de amar in gura puteti sa beti ceai de galbenele, este foarte bun (2 cani pe zi, inainte de masa).


Numai Bine si insanatosire grabnica!


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
24-08-2009, ora 10:05
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Daca aveti amar pe limba inseamna ca operatia la fiere mai mult rau v-a facut decat bine caci acest gust vine de la secretia biliara care nu mai curge unde si cand trebuie. Consultatia cu medicul care v-a operat nu va aduce nici un rezultat concret pt. dvoastra in afara de faptul ca medicul cu pricina este o mare exceptie, caci in general la probleme dupa operatii nu sunt de vina DECAT pacientii.

Daca faceti ecograf nu il faceti la acelasi medic caci medicii nu isi recunosc usor greselile iar la un alt medic aveti mai mare sansa de a gasi greseala decat la cel care v-a operat! Sau faceti-l la 2 medici diferiti.

Problemele pe care le aveti sunt f. serioase caci bila intoxica tot corpul dar ele sunt vindecabile iar daca nu aveti cumva o dauna din cauza blocarii unui canal de pe urma operatiei, dauna pe care probabil o puteti indeparta numai chirurgical. Insa aceasta dauna o puteti vindeca si cu ajutorul homeopatiei daca la ecograf nu se gaseste nimic.

Consultati un medic homeopat cu experienta care face homeopatia clasica (unitara) caci simptomele pe care le aveti sunt cunoscute si vindecabile cu ajutorul homeopatiei.

Cu medicamentele pe care le luati nu puteti rezolva problemele ci numai le agrava.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici