am scaun cu probleme

27-10-2009
anya.anya
Nu este medic/terapeut
anya.anya
As dori un sfat in privinta simptomelor pe care le am si anume daca ar fi cazul sa consult un medic. am fosrte rar scaun, de 2/3 ori pe saptamana(in momentele bune) chiar si mai rar(in cazuri grave, o data la o saptamana chiar doua). problema este ca fac mereu cu sange, nu elimin tot, elimin foarte greu(doar cu ajutorul medicamentelor:tablete sau sirop), ma doare fundul si ma ustura chiar si doua zile dupa scaun, am dureri abdominale foarte dese asemenatoare crampelor, care ma lasa greu, urinez la fel de greu iar lichidul vaginal este foarte urat mirositor, am stari de voma si simt o umflatura in partea stanga intre anus si vagin.
2 comentarii
0
23-11-2009, ora 13:35
Aleane
Nu este medic/terapeut
Aleane
parerea mea ca ar trebui sa consumi foarte multe lichide.Si eu am uneori probleme cu scaunul si asta de cand am nascut.Consuma ciorba zilnic, macar intr-una din mese si bea lichide, mananca pere acestea te vor ajuta sa faci scaunul moale bafta multa!
0
23-11-2009, ora 18:04
anya.anya
Nu este medic/terapeut
anya.anya
Multumesc frumos pentru raspuns. Lichide consum destul de multe, insa singurul lor efect este o transpiratie mai abundenta. De pere nu am stiut si am sa incerc. Multumesc inca o data.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.