am ramas insarcinata cu simptome de prolactina marita

02-06-2012
nadiusa
Nu este medic/terapeut
nadiusa
am urmat jumate de an bromcreptina si luna aceasta am aflat ca sunt insarcinata.Mie frica ca in timpul sarcinii sa nu creasca tare prolactina si sa se formeze o tumoare.desi genicologul mia zis sa numi fac griji.totusi exista riscul ca prolactina sa creasca pina la o tumoare si daca controlul IRMeste contraindicat gravidelor.
2 comentarii
0
07-06-2012, ora 10:35
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Intrebarea este de ce ati luat tratamentul cu bromcreptina, ce istoric medical aveti? Ma tb sa consultati medicul dvs OG, dc nu aveti un medic OG, mergeti la consult. Risc exista in sarcina dc s-a administrat si in per. in care ati ramas insarcinata. Se recomanda consult medic OG+ istoric medical discutat cu medicul.
0
08-06-2012, ora 18:09
nadiusa
Nu este medic/terapeut
nadiusa
am luat vreo 10 zile de bromcreptina apoi am lasat in ziua in care am aflat si am mers la medic.eu am facut renghen la saua turceasca si cei de la renghen miau scris ca este un microadenom 1mm*1mm, prolactinom.Dar genicologul si endocrenologul miau zis ca e imposibil sa se vada un microadenom la renghen. Saua este conturata Am administrat bromcreptin fiindca la analiza de hormoni prolactina era de la normele 14 marita la 24
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.