am o problema cu sanii

05-09-2008
liviamanta
Nu este medic/terapeut
liviamanta
buna ziua!am o fetitza de 4luni jumate;am alaptat-o din prima zi..acu o luna si jumate am avut o viroza respiratorie asociata cu o mare cadere de calciu si am facut tratament cu antibiotice; de atunci la sanul drept a ramas gustul sarat al laptelui si s-a si micsorat in dimensiune si nu se mai incarca.fata de acolo nu papa, iar acu nu mai vrea nici din sanul stang..am gustat si parca si aici incepe sa capete un gust sarat...ce sa ma fac?am vreo problema? nu am mai auzit sa se intample asa ceva si sunt cam speriata...nu o mai alaptez...aa, si ultima data dupa ce a papat un biberon(eu ii dau humana) a vrut si tzatzi, a papat s apoi a varsat totul, intr-un jet foarte puternic.
va multumesc anticipat
1 comentarii
0
29-10-2008, ora 13:17
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Foarte simplu, a papat prea mult. Biberonul era suficient. Pur si simplu a eliminat surplusul. Da-i intai san si apoi, daca nu se satura biberon in completare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul