am o problema

06-10-2010
chris1981
Nu este medic/terapeut
chris1981
am o problema de fel la dantura cand esram mic de fel mincam dulcuri in prostie dar nu ma gandit
ca ma afecteaza cand sunt mare de fel de fel ao o problema am 5 dinti adica radacina anauntru in gingie si cum fac sai scot ca nu suport de fel durerea si spaima numai cand aud de dentist parca aud de draku.se poate anestezie totala ? nu suport de fel cand ma lucreaza de fel.
1 comentarii
0
08-10-2010, ora 21:14
Dr. Sas Adina
Stomatologie, Cluj-Napoca
Dr. Sas Adina
In primul rand, un dinte, chiar daca este rupt pana la gingie, se poate salva, cu conditia ca radacinile sa fie sanatoase sau chiar daca exista puroi la varful radacinii sa poata fi rezolvate chirurgical. Sfatul meu este sa consultati un medic pt a face o evaluare si daca acei dinti se pot salva, sa o faceti si sa nu ii extrageti. In caz contrar, s-ar putea sa regretati mai tarziu cand veti vedea ca orice dinte pastrat conteaza. Se poate face si anestezie totala, dar de obicei aceasta solutie este aleasa pt pacientii cu"probleme"
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul