dupa o luna de la nastere a aflat ca are gonoree

14-01-2008
monik-maia
Nu este medic/terapeut
monik-maia
ma scuzati ca va intreb dar o verisoara de a mea a nascut acum o luna si a aflat de curand ca are gonoree ea a alaptat pana acum dar totusi ce efecte poate sa aibe asupra sugarului?ea nu stia de boala fiind de la tara si nici medic specialist nu avut sa ii recomande un set de analize.ce se poate intampla sugarului?nici la medicul pediatru nu a fost de rusine ce sa faca in legatura cu asta?ce masuri sa se ia?
5 comentarii
0
14-01-2008, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
De ce sa-i fie rusine? Gonoreea se poate transmite de la mama la fat in timpul nasterii, deci e posibil sa aiba si copilul gonoree. Dar se trateaza!!! Nu e o boala incurabila, sa mearga la medic.
0
14-01-2008, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
E o boala ca oricare alta!!
0
14-01-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Sa mearga la medicul de familie pentru tratament antibiotic, urgent; La copil poate aparea o conjunctivita purulenta, foarte severa prin consecinte, in urma contactului cu secretii ce contin microbi;Ar fi bine sa se spele bine, bine, pe maini, de fiecare data cand vine in contact cu copilul;
0
14-01-2008, ora 00:00
P Tudor
Nu este medic/terapeut
P Tudor
Lasand la o parte rusinea in primul rand ar trebui sa se prezinte la medic si daca a aflat ca are aceasta boala banuiesc ca i s-a instituit si un tratament atat ei cat si partenerului.
Daca este lasata netratata poate duce la probleme grave cum ar fi boala inflamatorie pelvina, poate duce la infertilitate si creste riscul de aparitie a sarcinii ectopice.
Grav este si ca o poate transmite si copilului in timpul nasterii si el se poate naste cu o infectie a ochilor care poate merge si pana la pierderea vederii.
0
14-01-2008, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
De precizat: spuneam ca e o boala ca oricare alta referitor la rusinea de a merge la medic; nu e niciun motiv de rusine; sa mearga de urgenta la medic pentru tratament, daca nu, cum s-a mai spus, copilul poate orbi. Nu e o patologie ca oricare alta din punct de vedere al severitatii! Tocmai ca pot aparea complicatii. Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Caracteristicile laptelui matern
  • Alimentația mamei în perioada alăptării
  • Sfaturi pentru alăptarea la sân
  • Pompele de sân
  • Alăptarea și cofeina
  • Alăptarea în sarcină
  • Alăptarea după cezariană
  • Gonoreea ar putea deveni rezistentă la toate antibioticele, atenționează CDC
  • Oamenii de știință au dezvoltat un nou medicament împotriva gonoreei
  •