am o intrebare.va rog sa-mi raspundeti

31-03-2009
duffy
Nu este medic/terapeut
duffy
in urma cu cateva zile am terminat un tratament pentru o candodoza si am luat nizoral si ovule, si intre timp trebuia sa iau antibiotice ca eram racita!este vreo legatura ca imi intarzie ciclul?.iau malveron de 2 ani si deja sunt la a patra pastila din cele 7 si inca nu mi-a venit...imi intarzie de vreo 2 zile...contact sexual am avut aprox acum o luna, ar putea fi si din cauza medicamentelor?va rog sa-mi raspundeti
1 comentarii
0
31-03-2009, ora 22:56
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ca sa fiti linistita, e bine sa faceti un test de sarcina, folosind prima urina de dimineata. Daca testul e negativ, trebuie cautata o alta cauza de intarziere a menstruatiei, dintre care mai probabila e urmatoarea:

Anticonceptionalele monofazice, asa cum e Marvelon, dau dupa mai multa vreme de folosire scaderea menstruatiei, atat ca numar de zile, cat si ca flux. Uneori, se poate intampla ca aceasta scadere sa fie pana la zero, adica sangerarea sa lipseasca de tot. Daca observati ca situatia se repeta, e bine sa va ganditi la alta metoda contraceptiva.
In sfarsit, este bine sa nu luati decat antibioticele pe care vi le prescrie doctorul dv, caruia e bine sa-i spuneti ca luati si anticonceptionale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul