am o fetita de 3 ani si zilnic o doare stomacul

17-06-2009
denisa.stela
Nu este medic/terapeut
denisa.stela
buna ziua, am si eu o problema cu fetita mea de 3 ani.De vreo 6 luni imi spune aproape zilnic ca are dureri de stomac, daca se repeta zilnic durerea ii ies afte la gurita si scaunul este de culoare verde, am cerut parerea la mai multi medici si am avut raspunsuri de pro si contra pt. ecografie abdominala i-au fost facute si un set de analize iar rezultatul a fost pozitiv.
Un mic sfat din partea dv, va multumesc frumos.
5 comentarii
0
18-06-2009, ora 00:25
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Faceti ecografie, nu iradiaza! De asemenea, minime analize ar tb sa fie cele de scaun (coprocultura, coproparazitologic) si chiar de alergii alimentare. Nu amanati, flora intestinala se poate deteriora daca sunt probleme de digestie. Mare grija la ce laborator le faceti ca multe sunt neserioase! De asemenea si testare pentru alergie la gluten nu este in plus. Sanatate multa!
0
18-06-2009, ora 08:52
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Incercati si faceti-i fetitei antitransglutaminaza IGA.Este analiza pentru intoleranta la gluten.Se face cu bani putini dar cautati un laborator serios.Daca va iese rezultatul pozitiv atunci trebuie sa mergeti mai departe si sa ii faceti endoscopie cu biopsie din mucoasa gastrica (atat pt. Helicobacter Pylori cat si pt. gluten).Stiu cum suna dar singurul diagnostic sigur pt.confirmarea bolii celiace este biopsia..Am vazut la Spitalul Fundeni copii la fel de mici carora li se faceau aceasta interventie prin anestezie.O adoarme 5 minute si se trezeste dupa.Nu este traumatizant.Vorbesc din experienta proprie.Dati-i Biotics sau Acidophilus si tinctura de propolis sau capsule cu propolis.
Sanatate.
Daca va trebui sa ajungeti la Fundeni va ajut cu numarul de telefon al unei doctorite foarte bune si cumsecade.
0
20-06-2009, ora 12:45
denisa.stela
Nu este medic/terapeut
denisa.stela
i-am facut coprocultura si coproparazitologic si iau iesit analizele bune dar nu m-am gandit ca este necesar sa-i fac si analize la alergiile alimentare.Cu flora intestinala sunt in dubiu, ma gandesc ca ar putea sa fie deteriorata pt.ca fetita mea de cand am nascut-o am alaptat-o artificial, cu lapte praf, din motivele mele de sanatate si din aceasta cauza este constipata in permanenta.Va multumesc frumos1
0
21-06-2009, ora 22:01
denisa.stela
Nu este medic/terapeut
denisa.stela
va rog frumos sa-mi dati numarul de telefon al doamnei doctor de la fundeni pentru a o contacta cat mai curnd posibil.va multumesc
0
22-06-2009, ora 11:44
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Va rog sa imi scrieti pe mesageria privata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar aftele bucale?
  • Ce sunt aftele bucale și cum să le tratezi
  •