am o durere in piept de 7 ani

08-01-2010
costyy
Nu este medic/terapeut
costyy
Am o durere in piept putin mai sus de sani exact in centrul pieptului care raspunde si in spate cam de 7 ani, la inceput durerea a fost minora, nu prea iam dat importanta dar cu timpul a avansat, durerea nu e puternica, ma frige ma arde in locul ala, ma doare in special cand incordez tot corpul, foarte rar scuip niste frimiturele mici culoarea alb-galbui foarte urat mirositoare cand le strivesc, ami vine o caldura puternica pe gat de mi se usuca gura si un miros urat de pe gat asemanator cu frimiturelele care le scuip, am un piuit in cap in special seara mai tare, cand sant mai obosit in momentul cand iau contact cu somnul am o tresarire brusca si ma trezesc din somn.tot cand sant obosit pleaca un fel de curent din locul ala care ma doare prin maini, tot cand sant obosit ma intepenesc in somn si nu pot sa ma trezesc din somn, pur si simplu parca sant stana de piatra nu pot sa mai misc nimic, asta mi sa intamplat doar de 2 ori.Am facut radiografie la plamani si a iesit bine, am facut bronscopie si a iesit bine, analiza sange e buna.As vrea sa fac un RMN, dar nu stiu care doctor ami poate recomanda un RMN in zona pieptului.multumesc.
2 comentarii
0
09-01-2010, ora 12:40
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! De exemplu, un medic internist sau un medic pneumolog ; numai bine
0
07-06-2011, ora 20:55
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
Aveti doua lucruri simple o vertebra este tasata si da dureri iradiante in piept si senzatia pe care o aveti in maini si tiuitul in cap. Pentru ceea ce scuipati faceti exudat faringian se pare ca aveti un streptococ beta hemolitic. Tresariturile in somn sunt tot de la vertebra. Exista remedii pentru coloana, sunt spitale si tatiuni care poseda masa de elongatie, se rezolva.Sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul